Design
Functii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Cuptorul este bun, coace uniform fara sa arda, vine cu duze de butelie (noi nu suntem conectat la gaz), aprindere electrica e un plus.
Cons: Are doar un stabilizator pentru ochiuri, la ochiul mic de obicei ibricul de cafea se clatina si chiar cade intr-o parte.

Aragazul este principalul electrocasnic din bucatarie in care lumea investe cel mai mult, si sincer mi se pare o idee foarte buna, pentru ca acolo o sa iti gatesti marea majoritate a meselor zilnice, deci trebuie sa ai un aragaz bun, care sa te serveasca mult timp de acum incolo si cu ajutorul caruia sa gatesti cele mai bune mese. Calitatile principale pe care ar trebui sa el aiba un aragaz sunt cele 4 arzatoarea care ar fi bine sa fie de dimensiuni diferite si bineinteles, un cuptor cu diverse accesorii sau functii inteligente cum ar fi timer-ul. Marea majoritate a acestora se gasesc la modelul ZCG210M1WA de la Zanussi, un aragaz foarte bun de la o firma cu renume deja in aceasta arie.

Zanussi ZCG210M1WA este un aragaz care are o alimentare pe gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor. Are 4 arzatoare de diverse dimensiuni: unul mare care are o putere de 2.6 kW, unul mic cu o putere de 1 kW si doua medii care au fiecare o putere de 2 kW, indeplinind deja una din principalele conditii ale majoritatii. Bineinteles ca are si siguranta la aprinderea arzatoarelor, deci nu trebuie sa va faceti griji atunci cand cei mici umbla pe la bucatarie nesupraveghiati pentru ca nu vor putea sa dea drumul la aragaz. Capacul care acopera arzatoarele este unul din metal si bineinteles are aceeasi culoare, adica alba, ca si restul aragazului, ceea ce il face sa aiba un look curat si modern.

ZAN

Cuptorul este unul incapator, avand o capacitate de 61 de litri, ceea ce inseamna ca il puteti folosi atat pentru a face o pizza cat si pentru a pune un pui intreg, pentru ca spatiul nu este o problema. Mai mult decat atat, si cuptorul vine cu o siguranta deci nici aici nu trebuie sa va faceti griji pentru cei mici. Ce imi place cel mai mult este ca acest cuptor are anumite programe speciale pentru anumite mancaruri, cum ar fi modul “pizza”, care odata selectat va incalzi automat la temperatura potrivita pentru o face cea mai buna pizza chiar la dumneavoastra acasa.

Ca o concluzie trebuie sa spun ca aragazul ZCG210M1WA de la Zanussi este unul foarte bun, in special din punct de vedere calitate-pret. Pentru banii pe care ii platiti primiti un adevarat ajutor in bucatarie, care are 4 arzatoare de dimensiuni diferite, care are un cuptor cu o capacitate mare si diverse moduri interesante de coacere, cum este cel special pentru pizza.