Design
Siguranta
Specificatii
Pret
Cuptor
User rating
Pros: Cuptorul e neasteptat de mare in interior,( incap tavi mari de copt), imi place ca e folosibil spatiul de depozitare de sub cuptor. PRO:: aprinzatoare electrice la ochiuri si la cuptor, sigurante la fel, bec de iluminare la cuptor, optiune de coacere pentru pizza, loc depozitare sub cuptor, design frumos
Cons: CONTRA:: mi-ar fi placut sa aibe capacul transparent dar nu e ceva esential e chestie de gust

Atunci cand iti doresti un aragaz nou primul lucrur pe care majoritatea dintre noi il fac este sa intrebe in stanga si in dreapta de marca cea mai buna, apoi cautam un model care sa indeplineasca anumite criterii si bineinteles sa aibe un pret apropiat cu cat suntem noi dispusi sa oferim pentru el, pe scurt sa aibe un raport calitate/pret foarte bun. Zanussi ZCG21071WA se numara printre cele mai populare modele de pe piata la ora actuala. Are un pret rezonabil, iar daca reusiti sa-l gasiti la oferta de Black Friday 2014 atunci cu siguranta va fi un best buy.

Design-ul sau este unul clasic, predomina albul, cu caracteristici decente pentru un aragaz ieftin. Este un aragaz pe gaz, dispune de 4 arzatoare, siguranta, cuptor cu capacitatea de 61l, aprindere electrica si dimensiuni ideale pentru bucatarii mici, doar 50 cm latime si tot atata in adancime.

zanussi

Opinie clienti:

Am mai avut un aragaz Zanussi timp de 15 ani, l-am folosit fara nici o problema, sper sa fie si cel nou la fel de bun. Cuptorul e neasteptat de mare in interior,( incap tavi mari de copt), imi place ca e folosibil spatiul de depozitare de sub cuptor.
PRO:: aprinzatoare electrice la ochiuri si la cuptor, sigurante la fel, bec de iluminare la cuptor, optiune de coacere pentru pizza, loc depozitare sub cuptor, design frumos
CONTRA:: mi-ar fi placut sa aibe capacul transparent dar nu e ceva esential e chestie de gust