Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: PRO:: -spatios (cred ca este cel mai bun raport frigider /congelator la acest pret) -silentios -calitatea plasticurilor si a garniturilor mult, mult, mai buna decat la un Arctic
Cons: CONTRA:: -rafturile de sticla par fragile (dar nu sunt). Cred ca numai daca arunci cu ceva dur se pot sparge

Combina frigorifica Whirlpool WBE3411A+W este probabil cea mai bine vanduta combina frigorifica de la noi din tara si acest lucru cred ca spune extrem de multe despre ea. Ce ofera este un raport calitate/pret impecabil, dar nu numai asta pentru ca este printre putinele combine ce ofera un congelator de tip XXL cu nu mai putin de 113 l disponibili in 3 sertare, asta in condintiile in care o combina “normala” ofera aproximativ 80 l la congelator. Volumul total al acestei combine este de 338 l, clasa energetica este A+, volumul frigiderului 225 l, dispune de 4 rafturi de sticla, 3 suporturi de usa si un suport pentru oua.

Din punctul meu de vedere, tinand cont de brand, de calitatea pe care acesta o ofera, de avantajele certe ce o difereintiaza de alte modele si nu in ultimul rand de pretul care acum este extrem de mic si probabil ca de Black Friday 2014 va fi si mai mic, o recomand oricarei familii, in special celor care isi doresc un congelator cat mai incapator.

whirpool

*imagine preluata de pe olx

Opinie clienti:

 Am comandat acest produs.
Am lasat aparatul circa 12 ore pentru climatizare si scurgerea agentului de racire in rezervor, l-am curatat bine si abia apoi am trecut la teste.
Avand ca element de comparatie doua alte combine, dintre care una mai scumpa, pot spune ca aceasta este cea mai silentioasa.
Am setat-o pe mediu, si raceste foarte bine, in conditiile in care am in casa temperaturi destul de ridicate, chiar si iarna.
Congelatorul are trei compatimente. Dintre acestea, cel de sus este un compartiment considerat pentru congelare rapida, fara sertar, doar cu usita, dar care are un sistem de inchidere ce nu se poate deteriora, partea de jos a compartimentului fiind gratar de inox realizat direct pe conductele de racire, iar partea de sus, de asemenea cu conducte de racire. Are posibilitatea montarii unui raft, dar nu este inclus in accesoriile standard (pacat!). Cel din mijloc este un sertar mare, foarte incapator, iar cel de jos sertar scurt (ca la toate lazile), cu posibilitatea de a fi inlocuit cu un raft de geam, inclus in accesorii.
Partea de frigider se vede foarte bine in imaginea postata, este identica. Rafturile de sticla, desi par subtirele s-au dovedit a fi destul de rezistente.
Suportul pentru sticle este dintr-un…
PRO:: -Capacitate mare, atat ….
CONTRA:: Minusuri fara mare relevanta, care nu reprezinta…