Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Tehnologia Inverter Plus | Clasa A++ | Functii speciale | Nivel zgomot foarte redus | Pret redus cu 400 lei | Aspect modern, slim
Cons: Nimic

Whirpool se intrec pe ei insasi anul acesta in materie de aparate de aer conditionat. Daca ziele precedente am discutat despre noile modele Premium care arata superb si pe deasupra integreaza si cele mai noi tehnologii din domeniu, de data aceasta a venit randul unui model nu atat de Premium, insa cu mult mai tehnologizat si mai eficient din toate punctele de vedere. Este vorba de  Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus, un model care dupa cum cred ca v-ati dat seama din denumire, are un aspect slim, iar in momentul de fata beneficiaza de un pret redus cu 400 de lei.

Design

Daca la modele Premium cei de la Whirpool au pus pret pe un aspect cat mai elegant, pentru acest model au optat pe un aspect slim, modern si cu un afisaj LED foarte mare ce face ca acest aparat sa para mai degraba un gadget, ceea ce este un lucru bun pe deoparte. Forma un pic conica este pastrata, latimea este mai mica, de asemena si adancimea pentru ca am spus deja ca avem de a face cu un model slim, culoarea insa este in intregime albul clasic, acesta da destul de bine in contrast cu afisajul LED de culoare neagra, deasupra au pastrat linia argintie ce ofera un aspect spre premium.

wh

Specificatii tehnice

Acest model dispune de 8871 BTU pentru functia de racire si de 9554 BTU pentru functia de incalzire. O capacitate recomandata pentru a raci/incalzi o suprafata echivalenta cu o garsoniera sau o incapere mai mare (living, birou, etc.). Cel mai important lucru la un aparat de aer conditionat este fara doar si poate compresorul de care dispune, in fapt fara un compresor de calitate veti avea parte doar de un aparat modest care poate sa-si faca treaba o perioada de timp si apoi incepe sa s euzeze si sa faca probleme, insa acest lucru nu se va intampla cu noul aparat de aer conditionat  Whirlpool Slim AMD 054 Inverter Plus deoarece acesta dispune de unul dintre cele mai noi si mai impresionante compresoare produse de GREE – cel mai mare producator la nivel mondial de compresoare pentru aparate de aer conditionat, practic acest aintegreaza in el cea mai noua tehnologia disponibila pe piata la ora actuala si de aceea acest aparat a fost clasificat cu clasa A++ pentru functia de racire si clasa A+ pentru functia de incalzire, deci un consum mai mic cu pana la 70% fata de aparatele de aer conditionat standard. Tehnologia Inverter Plus a fost boteza intocmai pentru acest motiv ca ofera economie foarte mare, insa si un nivel de zgomot cu mult redus cu ajutorul functiei Super Silent ce face ca unitatea interioara sa produca un zgomot infim de maxim 33 dB (in comparatie un model similar fara aceasta functie speciala produce pana la 60 dB, deci zgomotul este redus cu 50%).

O premiera in lumea aparatelor de aer conditionat consta si in numarul de trepte de care dispune ventilatorul, nici mai mult si nici mai putin de 7. In mod normal un aparat similar dispune de 3 maxim 4 astfel de trepte, iar cu 7 se poate spune ca aveti la dispozitie un aparat ce il puteti seta exact dupa bunul dvs. plac.

Aer_Conditionat_Whirlpool_Super_Slim_Inverter_AMD_054_055

O ultima functi speciala extrem de importanta si care este disponibila doar pe modelele Whirpool este al 6-lea si mt, aceasta combina toate functiile principale, le monitorizeaza si le seteaza in as afel incat ambianta din incapere sa fie una perfecta din toate punctele de vedere, practic setati al 6-lea simt si nu mai e nevoie sa va bateti capul cu restul functiilor principale.

Concluzii si pareri

Un aer conditionat de nota 10+, fara nici o urma de indoiala acord aceasta nota pentru ca o merita pe deplin, de la aspectul slim la afisajul imens (pentru un aer conditionat) pana la tehnologia Inverter Plus ce duce catre clasa A++ de eficienta energetica si pana la functia Super Silent ce face ca acest model nici sa nu se auda atunci cand functioneaza, toate acestea fac din el un super aer conditionat la care adaugam si un pret redus cu 400 de lei ce-l transforma intr-un BEST BUY de calitatea I.