Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Foarte eficienta, consum foarte mic, functii complexe dar intuitive, nivel de zgomot redus
Cons: Nimic

Haideti sa recunoastem: cea mai mare problema a epocii in care traim este faptul ca sub nicio forma nu reusim sa ne organizam timpul. Orice am face, ne lovim in continuu de aceleasi si aceleasi probleme, fara sa ne mai ramana efectiv timp sa mai facem lucruri si activitati gospodaresti sau, de ce nu, de relaxare. Asa ca cei de la Whirpool s-au gandit sa vina in ajutorul acestei mari probleme ale omenirii, dand ,,nastere” unei masini de spalat noi. Aceasta masina de spalat de la Whirpool se gaseste intamplator la reducere cu 400 lei la eMag in aceasta perioada.
Daca in prima instanta, la aceasta masina de spalat rufe m-a atras numai aceasta reducere colosala, dupa ce am studiat mai bine problema, am masinawhirpoolconstatat ca aceasta reducere nu este, catusi de putin legata de vreun aspect negativ, asa cum ne asteptam de obicei sa ni se intample in Romania. Nicidecum! Discutam despre o reducere adevarata si corecta, aplicata unei masini de spalat rufe fiabile si potrivita cerintelor actuale, atat din punct de vedere al consumului energetic, facand parte din clasa A+++, cat si din punct de vedere al performantei sale.
Echipata cu programe dedicate multor tipuri de materiale, masina de spalat rufe Whirpool reuseste sa se incadreze perfect in trendurile actuale. Astfel, consumul de energie variaza de la program la program, in unele cazuri eficientizandu-se chiar si cu pana la 40% mai putin.
Un lucru absolut nou atunci cand vine vorba despre masinile de spalat rufe este al 6-lea simt. Nu stiu despre voi, insa eu m-am saturat sa mi se amestece culorile in masina si sa nu mai pot purta acel articol vestimentar dupa. Ei bine, cu acest al 6-lea simt, masina de spalat vedeta a articolului de astazi, reuseste ca prin magie sa-si dea seama ce program sa foloseasca in functie de culorile hainelor noastre. Tot acest lucru reusind sa-l faca in aproximativ 15 minute , timp in care noi putem sa facem altceva, pentru ca tot traim in era multitasking-ului. Ceea ce este incredibil este ca aceste 15 minute ale ciclului de spalare par sa fie mai mult decat suficiente, chiar daca in prima instanta am fi tentati sa credem ca aceste putine minute nu sunt deloc destule. Iata ca tehnologia ne-o ia inainte si apuca sa fie inventata inainte s-o putem noi anticipa. In plus, ocupa si putin spatiu, facand parte din gama slim.