Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Masina compacta, pret foarte bun, spala foarte bine, nu este zgomotoasa.
Cons: Programele de spalare trebuie studiate bine inainte ca sa nu faceti vreo greseala.

Exista anumite electrocasnice care ar trebui sa se regaseasca in fiecare locuinta, printre care si o masina de spalat. Desi inca multa lume spala de mana, o masina de spalat automata va este de mare folos. Puteti salva o gramada de timp, de la cateva minute pana la cateva ore daca vorbim de mai multe rufe, iar partea buna este ca tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati masina de spalat, sa puneti detergentul si balsamul, sa apasati pe butonul de pornire si sa asteptati ca totul sa fie gata.

O masina de spalat foarte buna care este in acest moment la reducere pe eMag este masina de spalat Whirlpool AWE 6516 care are incarcare verticala, o capacitate de 5 kg si o putere de 1000 de rotatii pe minut. Nu este una dintre cele mai incapatoare masini de spalat, dar 5 kg inseamna toate hainele pe care le poate aduna o persoana in cam o saptamana. Bineinteles, daca aveti o familie mare cu siguranta va trebui sa umpleti aceasta masina de cateva ori pe saptamana. Masina este una simpla, fara uscare, dar care vine cu foarte multe programe de spalare, si anume 18 la numar. Printre acestea cele mai importante de mentionat ar fi programul rapid de 30 de minute, programul cu prespalare, dar si programul cu consum redus de energie sau programul pentru rufe delicate.

whirpoolawe

Ca si materiale, cu ajutorul acestei masini puteti spala atat sintetice si bumbac cat si lana, iar programul dedicat rufelor delicate va asigura ca nu o sa va strice nici cele mai de pret obiecte vestimentare. Afisajul LED care se gaseste in partea superiora a masinii o sa va ajute cu selectarea programului ideal de spalare dar o sa va afiseze si minutele ramase pana cand va puteti pune hainele la uscat.

Whirlpool AWE 6516 intra in clasa de eficienta energetica A+, consumand in program standard in jur de 45 de litri de apa si 0.85 kWh pe spalare. Dimensiunile masinii sunt 90 x 40 x 60, iar faptul ca are incarcare verticala reprezinta un avantaj pentru ca va incapea si in cele mai inguste spatii din casa dumneavoastra. Are o greutate de 58 de kg iar ca nivel de zgomot are 76 de dB la centrifugare si 62 dB la spalare. Design-ul este unul simplu, alb, materialul din care este fabricata cuva este polipropilena iar materialul tamburului este otel inoxidabil. Cu siguranta este o masin buna de spalat, fiind una simpla, fara multe tehnologii si functii inteligente, dar compenseaza prin numeroase programare de spalare si o capacitate decenta de spalare.