Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Un cuptor cu microunde incorporabil de calitate. Avantajul pe care il are fata de alte modele este usa cu deschidere de sus in jos ca la un cuptor normal, capacitatea mare de 31l, functiile multiple si al 6-lea simt. Design superb.
Cons: Un pret care nu e tocmai rezonabil.

Intotdeauna mi-am dorit un cuptor cu microunde incorporabil. Nu am fost un mare fan al bucatariei, in special din pricina faptului ca nu aveam echipamentele necesare, electrocasnice de calitate dar nici o experienta vasta. Pe parcurs am invatat sa gatesc si sa investesc in diverse lucruri pentru bucataria mea. Totusi, inca nu am ajuns sa imi cumpar un cuptor cu microunde incorporabil, desi imi doresc foarte mult. In cautarile mele dupa modelul perfect am gasit cuptorul Whirlpool AMW 730 IX care arata extrem de bine.

De ce imi place extrem de mult acest model si ce are atat de special? Asa numitul “al 6-lea simt“. Aceasta functie inteligenta a pun modelul AMW 730 IX deasuprar celorlalte cuptoare prin faptul ca monitorizeaza energia care a fost absorbita de alimentele pe care le gatesti in cuptor si astfel calculeaza temperatura optima si timpul de prepare, dar asta nu e totul. Cuptorul determina si ajusteaza din mers temperatura si timpul de prepare atunci cand se pierde caldura, cum ar fi atunci cand deschizi usa cuptorului pentru a verifica mancarea. Tehnologia va actiona extrem de repede si va restabili datele necesare pentru ca mancarea sa fie gatita perfect. Afisajul LCD o sa va vina in ajutor spunandu-va date importante despre mancarea dumneavoastra cum ar fi timpul ramas de gatire si multe altele.

WHIRPOOLAMW

Cuptorul incorporabil Whirlpool AMW 730 IX are si alte functii inteligente cum ar fi “Jet Defrost”, “Jet Start” sau “Crisp“, dar si altele mai comune cum ar fi cel de reincalzire, dezghetare sau timer-ul. Cuptorul are o capacitate de 31 de litri si o putere de 1000 W care vine in 8 nivele. De asemenea, vine si cu un grill perfect pentru a gati diverse fripturi, iar puterea acestuia este de 800 W. Un alt accesoriu care vine odata cu cuptorul este tava destina mancarurilor crocante.

In concluzie, cuptorul de la Whirlpool este un “must-buy” pentru iubitorii gatitului. Cele mai importante avantaje ar fi functiile pe care acesta le are, in special “6th Sense” sau “al 6-lea simt” care va va usura munca in bucatarie extrem de mult. Un dezavantaj ar fi dimensiunile destul de mari pe care le are, si anume 595 x 468 x 385 mm si greutatea de 27 de kg, deci nu va fi tocmai usor de integrat in bucataria dumneavoastra, doar daca nu aveati in plan achizitionarea unui astfel de cuptor. Design-ul de culoarea inoxului este un alt avantaj, fiind unul modern care cu siguranta va atrage toti ochii musafirilor si prietenilor pe care ii veti invita la cina.