Design
Clasa energie
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Faptul ca este o masina de spalat vase construita din inox, atat carcasa cat si cuva reprezinta un plus important fata de alte modele, pe langa acest aspect mai avem tehnologia al 6-lea simt caracteristica Whirpool, dar si eficienta energetica.
Cons: Ca puncte slabe as putea preciza nivelul de zgomot ce ajunge undeva la 42 db, insa nu cred ca se apuca cineva de spalat vase noaptea.

IMAGE_FULL_2In momentul de fata nu sunt o persoana care are nevoie de o masina de spalat vase, insa foarte probabil pe viitor va fi nevoie d euna pentru ca in orice familie vine un moment in care aparitia unor noi membrii face ca timpul tau sa devina extrem de important si chiar daca ti-ai dori sa speli vasele manual (pe mine ma relaxeaza in acest moment aceasta activitate mai ale scand dau si muzica la maxim) acest lucru nu ar fi altceva decat o pierdere de timp, timp pe care probabil ca atunci cand ai un copil, doi sau trei si poate un catel si o pisica alaturi nu prea iti mai permiti sa-l pierzi “relaxandu-te”, in plus atunci cand familia e mai numeroasa nu mai sunt doar 3 cratiti si cateva farfurii de spalat asa ca cel mai comod si mai inteligent lucru ar fi sa investesti intr-o masina de spalat vase. Evident ca pentru un necunoscator toate aceste masini ar parea la fel, dar cum probabil ai banuit deja, nu este asa. O masina de spalat vase din ziua de azi ar trebui sa indeplineasca cele 3 reguli esentiale: sa consume cat mai putina energie electrica, sa consume cat mai putina cantitate de apa si sa elimine bacteriile, pe scurt, avem nevoie de o masina de spalat vase inteligenta. Sunt destul de multe modele pe piata, insa probabil ca cele mai renumite sunt cele ce apartin celor de la Whirpool, iar mie personal mi-a placut prezentarea modelului.

Ceea ce mi-a placut foarte mult e faptul ca are foarte multe programe pentru spalare, zece la numar, insa le voi enumera doar pe cele care mi s-au parut personal cele mai interesante: prespalare, pahare, express, eco 50, overnight, zilnic, zilnic rapid. Aceste programe te ajuta foarte mult atunci cand vrei sa efectuezi anumite operatiuni si face ca aceasta masina de spalat vase sa fie una usor de utilizat, un lucru esential pentru orice utilizator nou al unui astfel de produs. Trebuie sa amintesc la acest capitol si de tehnologia specifica celor de la Whirpool si care poarta numele de al 6-lea simt, tehnologie care se refera la un echilibriu important intre consum si eficienta.

IMAGE_FULL_6Un al avantaj enorm pe care il are acest model este programatorul electronic de care dispune. Spun acest lucru pentru ca stiu de la persoanele ce activeaza de ani de zile in service-uri de electrocasnice ca noile programatoare digitale le dau batai de cap, iar cele electronice sunt cele mai rezistente si mai fiabile in timp. Cred ca acest lucru il puteti confirma si dvs. intreband la cunostiinte daca au electrocasnice cu programator digital si cum se descurca cu ele, daca au avut nevoie de interventii sau nu.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica de care aminteam la inceput, WHIRLPOOL ADP 8693 IX dispune de o clasa de eficienta A++, deci reiese ca este o masina de spalat vase extrem de economica, iar investitia intitiala poate fi recuperata in timp daca punem la socoteala si timpul pe care ni-l ofera in dar.

Masina este construita din inox, la fel si cuva, de aici si pretul un pic mai ridicat pe care il are, dar care este unul corect.

Pentru mai multe informatii, dar si pentru o scurta privire asupra masinii in cauza, atat la exterior cat si la interior va invit sa urmariti clipul de mai jos: