Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Un pret bun pentru un produs si mai bun. Vasele sunt spalate foarte bine, consuma putina apa si energie electrica, iar programele sunt foarte bine gandite, cel de 50 de minute scoate vasele aproape uscate. In plus, nici zgomotul nu este unul mare cum m-as fi asteptat.
Cons: Momentan nimic.

Masina de spalat vase este acel obiect de care crezi ca nu ai nevoie si pe care nu ti-l poti imagina in viata ta, pana in momentul in care il ai. Atunci cand iti dai seama cu adevarat cat de folositor este, cat de bine e sa ai o astfel de masinarie in casa incepi sa iti pui intrebi de genul: “cum am trait pana acum fara asa ceva in casa?” sau “unde ai fost toata viata mea?”. Un lucru atat de simplu si usor, spalatul vaselor, poate totusi sa iti ocupe o mare parte din zi, iar cu o astfel de masina iti poti salva extrem de mult timp pe care sa il canalizezi in alte activitati, cum ar fi cititul, exercitiile sau de ce nu chiar somnul, relaxarea la TV sau jucatul.

Exista foarte multe modele de masini de spalat vase, de aceea trebuie sa fii foarte atent atunci cand iti faci cumparaturile. Un exemplu bun este modelul de masina de spalat vase incorporbila Whirlpool ADG 301 care face parte din clasa A+ si are o capacitate de 10 seturi si nu mai putin de 6 programe de spalare. Este extrem de usor de folosit, avand optiunile foarte bine explicate prin diverse iconite si afisaj de tip LED pe partea superioara a usii. Dupa cum am spus, modelul ADG 301 este foarte incapatoare, deci sunt sigur ca nu o sa aveti probleme cand o sa doriti sa spalati vasele dupa cina in familie.

WHI

Printre optiunile si programele pe care le are masina de spalat Whirlpool ADG 301 se regaseste si modul eco/bio care spala vase la 50 de grade salvand astfel de puterea totala a masinii. O alta optiune interesanta este modul numit “pahare express” care nu cred ca mai are nevoie de o explicatie, numele fiind foarte sugestiv. Optiunea de prespalare se gaseste si ea in lista de programe a masinii de spalat ADG 301, fiind foarte bun atunci cand uitati sa puneti vasele la spalat imediat dupa masa. Astfel sunteti siguri ca atunci cand programul de spalare se termina, vasele vor fi numai bune de folosit din nou.

Cu un consum anual de energie de 237 kW si un consum anual de apa de 2800 de litri, modeul ADG 301 de la Whirlpool este o optiune foarte buna cand vine vorba de o masina de spalat vase eficienta si la un pret foarte bun. Are un consum de apa de 10 litri pe ciclu de spalare iar ca si dimensiuni are 82 x 44.8 x 57 cm si o greutate de aproape 32 de kg.