Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Inverter, silentios, consuma extrem de putin, raceste foarte bine, pret foarte bun, kit instalare inclus in pachet
Cons: Nu are functii speciale, insa e de inteles la pretul pe care il are

Aparatele de aer conditionat Vortex sunt vandute pe piata din Romania de mai bine de 10 ani de zile, timp indeajuns incat utilizatorii acestor aparate sa capete incredere in produse. Tin minte si acum ca in 2006 cand eram angajat la un magazin de profil, aparatele Vortex erau cele mai vandute de pe piata din Romania, acest lucru se datora in principal garantiei de 5 ani de zile, dar si a compresorului MATSUSHITA montata pe mai toate modelele Vortex de la vremea respectiva.

Intre timp compania a lansat aparate in trend cu noile tehnologii disponibile astfel cel mai nou model Vortex VAI-A09ASWM dispune de tehnologia Inverter obtinand astfel clasa A++ pentru consumul de energie extrem de scazut si de alte functii utile ce-l fac un aparat de aer conditionat recomandat pentru cei ce vor sa-si monteze unul in vara lui 2015 mai ales ca si pretul sau este acum redus cu 450 lei care expira in ).

vortex inverter

Acest model vine cu un design nou, tot pe alb, insa cu mici linii gri ce conduc catre afisajul LCD pe fundal negru. Unitatea interioara este mica si poate fi montata si in spatii mai reduse ca dimensiune. Capacitatea de care dispune acest model este de 9000 BTU si este suficienta pentru o garsoniera sau un apartament cu 2 camere mai mic ori un spatiu de lucru (pana in 30-35 m2).

Aparatul dispune de filtru BIO, functii speciale pentru dezumidificare si ventilare, kit de instalare inclus si compresor rotativ. Nivelul de zgomot produs de unitatea interioara este foarte mic, doar 33 dB (in comparatie cu modelele vechi din anii trecuti care atingeau si depasau 50dB este extrem de silentios).

Daca il comandati online veti primi pe langa transportul gratuit in locuinta dvs., kitul de instalare care este inclus si o garantie de 2 ani de zile ce poate fi prelungita contra-cost cu mai multi ani.

Il recomand pentru cei care nu doresc sa cheltuie prea multi bani pe un aparat de aer conditionat, celor care au de racit incaperi mici si medii si pentru cei care au grija de factura la energie electrica pentru ca trebuie sa reamintesc faptul ca are un consum extrem de redus pentru functia de racire (clasa A++).

Acest aparat este la oferta azi: