Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: Faptul ca dispune si de un ventilator care ajuta la dispersarea aerului cald in incapare, dar si de functia turbo care face ca aparatul sa functioneze la capacitate maxima instant pentru a incalzi cat mai repede cu putinta spatiul, fac din acest convector unul foarte eficient.
Cons: Zgomotul produs de ventilatorul aflat in interiorul carcasei ar putea deveni deranjant atunci cand este liniste completa in locuinta, insa daca nu e utilizat si acest ventilatorul, totul este perfect.

Tesy CN 203 ZFCu toate ca Tesy este brand nou pe piata romaneasca aceasta ofera in special produse electrocasnice, avand foarte multe oferte tentante la aceasta categorie de produse. O caracteristica principala a produselor marca Tesy este faptul ca sunt disponibile la un pret destul de mic si astfel cumparatorii romani, care iubesc produsele ieftine, au primit cu bratele deschise noul brand.

In acest articol va voi prezenta un electrocasnic oferit de aceasta companie, mai exact un convector electric de podea, .

Doresc sa incep acest review prin prezentarea dimensiunilor care sunt medii spre maricele. Astfel, cu toate ca dimensiunile sunt de 69 x 46 x 15 centimetri, greutatea este una obisnuita, Tesy CN 203 ZF cantarind aproximativ 3.2 kilograme.

Dupa cum ziceam mai sus, Tesy sunt renumiti pentru electrocasnicele lor ieftine, aceasta caracteristica este prezenta si la convectorul electric de podea, Tesy 203 ZF care costa aproximativ 150 de lei.

Puterea de incalzire a acestui electrocasnic este de aproximativ 2000W, o putere destul de mare insa aceasta se poate vedea si la consumul de electricitate. Toata aceasta putere este disponibila in trei trepte: 2000, 1200 si 800 W, astfel dumneavoastra nu trebuie decat sa alegeti puterea dorita in functie de cat de repede vreti sa creasca temperatura camerei. De asemenea trebuie sa mentionam faptul ca dispune si de o functie turbo pentru un ciclu mai rapid al aerului.

Siguranta este pe primul loc si astfel Tesy CN 203 ZF dispune de un termostat de siguranta, fapt care face din acest convector un electrocasnic care indeplineste normele de siguranta. Tot pentru siguranta este si grila metalica, aceasta asigurand o dispersie cat mai buna a aerului incalzit.tesy

Un alt aspect interesant la acest convector este faptul ca aeroterma este incorporata. Ce face aceasta aeroterma ? Datorita faptului ca are o aeroterma incorporata, convectorul, pe langa faptul ca incalzeste, sufla si aerul cald in incapere astfel reusind sa incalzeasca si spatii de dimensiuni mai mari.

Un aspect foarte interesant este faptul ca are protectie anti inghet si astfel poate fi folosita si in spatii mai reci, dispuse inghetului, precum este beciul si debaraua.

In final nu doresc sa mentionez decat faptul ca raportul intre pret si calitate este unul mai mult decat satisfacator. Astfel daca veti cumpara acest convector puteti spune ca ati facut mai mult decat o simpla achizitie ba din contra cumpararea acestui electrocasnic poate fi vazuta drept o alegere inteligenta.

Pareri clienti:

Serban:

Referitor la consum inca nu stiu dar stiu ca se calculeaza 1/3(o treime) din putere 2000w x(ori) numarul de ore
Pro: Functia de turbo este folositoare insa nu va asteptati la cine stie ce de la ea…Termostat de camera si selectarea puterii 800/1200/2000w
Pentru o camera de 50m3 face ceva ramane de vazut cum v-a fi la – cateva grade afara
Functia anti-frost (utila cand nu stai pe acasa)
Contra: Ventilatorul ala intra in rezonanta cu carcasa de metal care zumzaie deci noaptea nu stiu daca v-a putea fi folosita functia turbo…
Termostatu de camera nu este marcat cu temperatura ci cu anumite trepte I,II,III,IIII,IIIII si tot asa…