Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Functii multiple, se incalzeste rapid, calca foarte bine si are un pret excelent in raport cu ceea ce ofera.
Cons: Uneori dupa o utilizare indelungata partea din plastic se incalzeste si ea destul de mult.

Inchipuiti-va ca trebuie sa va duceti maine la un interviu pentru locul de munca al viselor si tot odata al visurilor dumneavoastra, iar una dintre caracteristicile importante este tinuta ireprosabila. Nu va puteti duce la un interviu imbracati oricum, ba din contra, trebuie sa aveti grija ca tinuta dumneavoastra sa fie impecabila pentru ca acesta poate fi unul dintre motivele pentru care sunteti sau nu angajat. Cu totii stim cat de mult conteaza prima impresie! Daca prima impresie nu este una buna, exista posibilitatea sa nu avem ocazia sa mai primim sansa unei a doua intalniri in care sa schimbam prima impresie. Orice amanunt conteaza. Si tocmai pentru ca orice amanunt conteaza, un fier de calcat este acel amanunt ce nu trebuie sa lipseasca din gospodaria dumneavoastra, mai ales daca discutam despre un fier de calcat suficient de perfomant pentru a nu arde , insa a calca asa cum trebuie, adica impecabil si fara cute.
Fierul de calcat Tefal Supergliss este alegerea potrivita in acest sens, asa cum bine putem observa chiar si din descrierea de mai jos. Cu un debitmaxresdefault de aur de 35 g. pe minut, acest fier de calcat reuseste performanta de a calca pe verticala cu un jet de abur de 120 g. pe minut, ceea ce poate reprezenta un mini-record in domeniu. Nu multe fiare de calcat reusesc sa calce pe verticala in acest fel.
Iar daca adaugam si faptul ca detine o functie de pulverizare de tip spray, lucrurile devin deja mult mai interesante din punct de vedere al utilitatii acestui fier de calcat in casa noastra. De asemenea, fierul de calcat Tefal Supergliss are un sistem anti-calcar ce-l ajuta sa nu ti se strice atunci cand iti e lumea mai draga. In sprijinul durabilitatii vin si sistemele de anti-picurare si cel de auto-curatare de tip D. Iata ca discutam despre un brand care nu se dezminte, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa va cumparati cate un fier de calcat in fiecare luna. Totul completat si complimentat de o talpa Ultragliss Diffusion. Acesta este Tefal Supergliss.
Un alt aspect important este puterea lui in W, iar in cazul lui Tefal Supergliss, vorbim despre 2300 W. Rezervorul de apa poate stoca in jur de 0.27 litri, asa ca putem considera ca aceasta cantitate este mai mult decat suficienta pentru a ne duce operatiunea de calcat la un bun sfarsit. Tot ce mai trebuie acum sa facem, este sa zambim increzatori: jobul este al nostru!