Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Mixer cu functii multiple, sase viteze, aspect modern si pret exceptional.
Cons: Brand nou pe piata (produs pentru eMAG)

Mixerul de mana Star-Light MM, cu o putere de 300 W si 6 viteze efective de lucru plus una numita sugestiv Turbo, reprezinta alegerea perfecta pentru gospodinele ce adora sa prepare tot felul mancaruri bazate pe creme si sosuri. Din punctul nostru de vedere, acest mixer manual reprezinta cel mai bun gadget din gama lui, daca ar fi sa facem un raport de calitate si pret. Calitatea acestuia este net superioara pretului de sub 100 lei pe care il are in majoritatea magazinelor online de gen, magazine ce il comercializeaza in acest moment. Constatam cu bucurie chiar, ca la eMAG, il putem achizitiona cu o reducere de 20%.
Gospodinele ce detin un astfel de mixer manual nu fac decat sa scuteasca timpul pretios, in conditiile in care maionezele si cremele au nevoie res_aa661019b51ec477a14a886dcee7d972de foarte mult pentru a putea fi realizate. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca, uneori, daca nu exista indemanarea necesara, cremele se pot si taia. Cu mixerul Star-Light acest lucru nu are sa se intample pentru ca se ocupa el de tot greul din lume, ba chiar mai mult decat atat, realizand totul intr-un timp extrem de scurt. Detinand un astfel de mixer manual veti dori chiar sa experimentati retete noi, tocmai pentru ca este deosebit de usor de utilizat, profitand de cele 6 trepte de viteza pe care le puteti folosi in avantajul dumneavoastra. Paletele create special din inox sunt create special pentru ca dumneavoastra sa aveti garantia durabilitatii.
Designul este extrem de placut, el fiind ergonomic. Un astfel de electrocasnic isi poate gasi locul in bucataria dumneavoastra deosebit de usor, asa ca, in conditiile in care aveti o bucatarie micuta, mixerul manual Star-Light nu va va crea probleme legate de spatiu.
Cu o putere de 300 W, mixerul de mana Star-Light reuseste sa satisfaca si cele mai aprige pretentii, avand, asa cum spuneam si mai devreme, 6 viteze, plus una Turbo. In cutia gadget-ului vom gasi un numar de 2 accesorii, asa ca ne putem juca fara probleme cu diferite retete gasite pe internet sau prin cartile de bucate ale bunicii. Printre aceste accesorii, numaram palete de amestecare si accesorii destinate framantarii. Chiar daca nu are o lungime de cablu foarte mare, daca detinem o priza in bucatarie, chiar langa masa, nu credem sa existe probleme. Mixerul este construit integral din inox si este negru, oferind un look elegant si dand senzatia de eficienta, in acelasi timp.