Design
Cuptor
Clasa energie
Functii
Pret
User rating
Pros: Aragaz de inox la un pret foarte bun si de o calitate neasteptat de buna. Cuptorul coace excelent, functiiel de grill si rotisor functioneaza perfect, cat despre design nu pot spuen decat ca am ramas impresionata de cat de bine arata la noi in bucatarie.
Cons: Mi-as fi dorit un capac transparent.

Aragazul este probabil cel mai important lucru in bucatarie, in special daca sunteti pasionati de arta bucatariei si va place sa gatiti. Acesta este motivul principal pentru care trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand va cumparati un aragaz, iar un model foarte bun este FCF60GRTS de la Star-Light. Alimentarea plitei este prin gaz si are 4 arzatoare, unul mare, unul mic si doua de dimensiuni normale. Puterea pe care o are arzatorul mare este de 3 kW, puterea celui mic este de 0.88 kW iar puterea arzatoarelor normale este de 1.78 kW fiecare. Design-ul este unul modern, culoarea fiind cea a inoxului, material din care este si fabricat aragazul. Cu siguranta o sa va fie extrem de usor sa integrati acest aragaz in bucataria dumneavoastra, fara sa va faceti probleme de culoarea mobilierului sau a altor obiecte din bucatarie.

Un alt avantaj al modelului Star-Light FCF60GRTS este cuptorul pe care il are acesta si care o sa va ajute sa gatiti cele mai delicioase mancaruri pentru familie, prieteni si cei dragi cu un minim de efort. Aprinderea cuptorului este electrica iar alimentarea este prin gaz. Capacitatea este de 62 de litri, deci este destul de spatiu pentru orice ati dori sa preparati. Partea buna la acest cuptor este ca are foarte multe functii interesante si care va vor ajuta de fiecare data, facand gatitul o activitate mult mai usoara si mai frumoasa pentru fiecare dintre voi.

aragaza starlight

Una dintre tehnologiile pe care le are acest cuptor este timer-ul pe care il puteti folosi pentru mancaruri la care timpul este un argument important si care poate afecta gustul. Acum nu trebuie sa va mai faceti griji ca veti arde mancarea sau ca o sa o uitati acolo pentru ca timer-ul se va opri imediat la timpul setat de dumneavoastra. De asemenea, cuptorul are iluminare proprie, ceea ce o sa va ofere o imagine clara a mancarii fara sa fie nevoie sa deschideti usa si temperatura sa se altereze. Mai mult decat atat, daca o sa alegeti acest model o sa aveti la dispozitie si functia de grill, dar si cea de rotisor.

In concluzie, aragazul Star-Light FCF60GRTS este o alegere foarte buna. Aragazul nu numai ca arata foarte bine, dar are si caracteristicile pe care oricine la cauta. Are 4 ochiuri cu alimentare pe gaz de diverse marimi, iar cuptorul este unul destul de spatios care are diverse functii interesante pe care le puteti folosi, cum ar fi iluminarea, timer-ul, grill si rotisor. Vine si cu accesorii pentru cuptor precum tava si gratar, deci o sa il puteti folosi imediat cum il instalati in bucataria dumneavoastra.