Design
Specificatii
Capacitate
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design simplu, capacitate perfecta pentru un cuplu, consum mic de energie, pret foarte bun.
Cons: Un pic cam zgomotos noaptea.

Cand vine vorba de cumparatul electronicelor si electrocasnicelor sunt cel mai fericit. Imi place sa fiu la curent cu tehnologia, si aici nu vorbesc doar despre ultimele smartphone-uri sau laptop-uri, ci si despre masini de spalat, frigidere si alte electronice. Visez de mult la conceptul de smart home, in care putem controla fiecare aspect al locuintei noastra de pe telefon sau tableta. Totusi, pana acolo mai avem, chiar daca s-au facut progrese considerabile in acest domeniu.

Putem incepe, incetul cu incetul, cu o combina frigorifica foarte buna, cum este modelul CRFV-235AP de la Star-Light, o firma cunoscuta care face produse de o calitate superioara. Partea cea mai buna la aceasta combina frigorifica este capacitatea pe care o are, si anume 235 de litri, volum net total, impartit intre frigider si congelator. Cel dintai are un volum de 172 de litri in timp ce congelatorul are 63 de litri. Consumul energetic pe an este de 221 kWh, adica un consum de 0.62 kWh pe zi, ceea ce claseaza combina in clasa de eficienta energetica A+.

star

Compartimentarea este facuta foarte bine, frigiderul avand 3 rafturi din sticla si un compartiment special pentru legume si fructe. Pe partea interioara a usii se regasesc 3 suporturi, unul dintre ele fiind mai inalt, special pentru sticle, iar altul din ele special pentru unt si branzeturi. De asemenea, aveti si un suport pentru oua. Congelatorul este si el compartimentat in 3 parti si are o capacitate de congelare de 3 kg pe zi. De asemenea, vine si cu o tava pentru gheata ca si accesoriu. Un alt mare avantaj al acestei combine frigorifice este faptul ca are un sistem de dezghetare automata a frigiderului, fara sa mai stai tu sa faci aceasta treaba destul de neplacuta.

In concluzie, daca vrei o combina frigorifica de calitate, cu siguranta cei de la Star-Light au un model pentru tine. Un bun exemple este CRFV-235AP, o combina cu o capacitate considerabila, de 235 de litri, un frigider comparitmentat bine care are loc special pentru legume si fructe, suport pentru oua si unul pentru unt si branzeturi. Congelatorul este de asemenea incapator si bine compartimentat pentru a avea loc de absolut orice si vine cu o tava speciala pentru gheata. Dimensiunile combinei sunt: 170 x 54 x 61 de cm si are o greutate de 55 de kg. Nivelul de zgomot este de 41 dB, pe care nici nu o sa il simtiti cat timp nu sunteti in imediata apropiere a combinei frigorifice.