Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Consum mic de energie, pret redus, nivel de zgomot redus.
Cons: Design clasic, functii putine.

Te uiti de mult timp dupa un frigider micut dar nimic ce ai gasit pana acum nu intra in bugetul tau? Nu te speria, cu siguranta nu ai cautat destul de bine. Daca vrei un frigider de dimensiuni mai mici, cu un congelator decent si nu te intereseaza un model de ultima generatie cu o gramada de functii inteligente, cred ca tocmai am gasit raspunsul la intrebarea ta. Frigiderul cu doua usi Star-Light CDD-210AP este solutia pentru tine. Hai sa vedem daca isi merita banutii.

Modelul CDD-210AP este unul foarte incapator, avand un volum net de 207 litri. Partea superioara este destinata congelatorului care are o capacitate de 41 de litri, mai mult decat suficienta pentru a tine diverse carnuri, legume inghetate sau orice altceva. Congelatorul este portionat in doua parti egale separate de un geam rezistent. Capacitatea de congelare a frigiderului Star-Light este de 2 kg in 24 de ore, iar sistemul de dezghetare este unul manual. Totusi, avand in vedere ca aveti doar doua rafturi cu siguranta nu o sa pierdeti foarte mult timp atunci cand doriti sa il dezghetati.

83616

In partea inferioara avem frigiderul cu o capacitate de 166 de litri, foarte incapator si de asemenea vine cu un sistem de dezghetare automata care va salveaza foarte mult timp atunci cand doriti sa il dezghetati. Este impartit pe 3 etaje separate de rafturi de sticla si are si un sertar destinat legumelor si fructelor. Pe partea laterala a usii o sa gasiti 3 rafturi, dintre care ultimul fiind cel mai inalt si gandit pentru diverse sticle. Pe primul raft o sa gasiti si suportul pentru unt sau branzeturi. Consumul energetic este unul destul de mic, fiind de doar 170 kWh pe an, adica 0.593 kWh pe zi, clasandu-se astfel in clasa de eficienta energetica A+.

Design-ul este unul simplu, de culoare alba. Usile sunt reversibile si se deschid in partea dreapta, avand un maner vertical. Dimensiunile sunt urmatoarele: 142 x 55 x 55 cm si de asemenea vine si cu iluminare interioara si un termostat reglabil. Greutatea este de 40 de kg, iar nivelul de zgomot al modelului CDD-210AP este de 40 dB. Principalele avantaje ale acestui frigider sunt capacitatea mare pe care o are si pretul accesibil, iar dezavantajele ar fi dezghetarea manuala a congelatorului si faptul ca nu aveti un compartiment special pentru oua. Chiar si cu acestea, eu unul cred ca este un frigider foarte bun pentru o familie mica, un cuplu care de abia a pornit la drum dar si pentru studenti.