Design
Rezolutie
Functii
Pret
Imagine
User rating
Pros: Un tv cu un design superb, calitatea imaginii este net superioara, vorbim de un tv cu rezolutie 4K ce vine la pachet si cu cel mai popular sistem de operare: Android 5.0
Cons: Momentan nimic

Televizorul este principalul bun pe care il poate avea cineva in sufragerie sau in centrul lui de distractie, asta daca vorbim si despre gameri. Fie ca il folosesti doar pentru a urmari cele mai noi seriale si filme aparute intr-o calitate superioara sau te si joci pe o consola precum Xbox One, PlayStation 4 sau Wii, televizorul merita o atentie sporita atunci cand iti faci cumparaturile pentru casa.

Un bun exemplu de televizor care merita fiecare banut este modelul LED Smart Android 3D Sony KD55X8005CB, un model de 139 de cm care ruleaza in 4K Ultra HD, avand o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli. Deja cred ca te-am convins pentru care ar trebui sa citesti cu atentie acest articol. Tehnologia 4K Ultra HD o sa te faca sa crezi ca pana acum nici nu ai stiut ce e ala un televizor, iar dupa primele minute de vizionare a unui film sau serial pe acest model sunt sigur ca o sa iti petreci subit mai mult timp in sufragerie alaturi de prieteni si familie.

Modelul KD55X8005CB de la Sony este un televizor cu adevarat destept. Vine cu sistemul de operare Android 5.0 instalat, ceea ce inseamna ca ai acces la Play Store, magazinul celor de la Google de unde iti poti downloada aplicatii speciale. Poti accesa website-urile preferate direct de pe canapea cu ajutorul browser-ului preinstalat, poti viziona ultimele videoclipuri de pe YouTube si multe altele. Un alt avantaj al acestui televizor este ca are si functia de Voice Search integrata, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa te chinui pentru a cauta un anume videoclip pe YouTube, ci poti sa “vorbesti” cu televizorul si el iti va raspunde comenzii.

sony-android-tv

Sistemul audio 2.0 integrat este un alt motiv pentru care acest televizor ar trebui sa fie in sufrageria ta. Chiar daca nu este un surround sistem pe masura televizorului, este perfect pana cand si bineinteles daca doresti sa iti cumperi unul. Partea de audio a acestui model are 2 iesiri de 10 W si vine cu cateva caracteristici speciale precum Dolby Digital, Dolby Digital Plus si Clear Phase Speaker S-Master, toate menite sa faca experienta vizionarii una superioara.

Toate acestea fiind luate in considerare, modelul LED Smart Android 3D Sony KD55X8005CB de 139 de cm este televizorul de care te vei indragosti. Are foarte multe functii speciale datorita sistemului de operare Android 5.0, un sistem audio decent si bineinteles porturile necesare pentru a conecta orice tip de device, fie ca e un Chromecast, o consola sau laptop-ul.