Putere
Design
Specificatii
Pret
Calitate sunet
User rating
Pros: Boxele sunt din lemn, sunetul este clar, iar daca il conectati la un calculator cu o placa audio 5.1 sunetul se imbunatateste simtitor. Telecomanda, afisajul digital si conexiunea prin USB reprezinte avantaje clare la care adaugam si pretul foarte bun.
Cons: Conectarea satelitilor se face prin mufe standard RCA si nu prin clipsuri, manual de utilizare sarac in informatii.

Cursa pentru “setup-ul perfect” este una care se poate duce la nesfarsit. In fiecare an se vor lansa noi produse care o sa te ajute sa treci la nivelul urmator si o sa vrei sa le cumperi, fie ca e vorba de piese pentru calculatorul tau, un nou model de laptop pentru gaming, o tastatura mecanica interesanta, un mouse cu multe butoane programabile, un sistem audio sau boxe care iti vor reda perfect melodiile preferate sau sunetele din jocuri iar lista poate continua. Nu puteti spune ca aveti un setup complet pana nu aveti si un sistem audio sau niste boxe care sa va ofere o experienta inedita in materie de sunet.

Sistemul audio 5.1 Serioux Enviro 511FM este un astfel de produs care iti poate reda foarte bine sunetele din jocuri, piesele preferate sau pur si simplu poti sa te uiti linistit la un film de pe canapea, pentru ca daca nu ai boxe la PC va trebui sa folosesti castile, ceea ce te obliga sa stai la birou. Ei bine, acum te poti intinde in pat si sa te uiti linistit la videoclipuri, filme sau seriale. Sistemul Serioux Enviro 511FM este unul 5.1, adica are 5 boxe mai mici si un subwoofer. Le puteti aranja cum vreti voi atat timp cat cablurile va permit. Subwooferul este facut din lemn, are o putere de 20 W RMS, si il puteti conecta prin diverse moduri, cum ar SD/MMC/FM, dar cea mai utilizata metoda este conectarea prin USB, perfecta pentru laptop-uri, calculatoare si alte electronice precum VCD, CD, DVD sau chiar TV.

boxe serioux 5.1

Ce imi place cel mai mult la aceste boxe este ca au o telecomanda cu care le puteti controla de oriunde din camera. Revenim la exemplul filmului din pat. Acum puteti sa dati mai mare, mai incet sau chiar sa opriti boxele direct din pat, fara sa faceti o mie de drumuri pana la calculator, ceea ce mi se pare foarte tare. Puterea RMS a acestui sistem, adica puterea aproximativa si reala a lui, este de 50 W. Subwooferul are 20 W singur, iar boxele satelit au fiecare 5 W RMS. Banca de frecventa este intre 40 si 20.000 Hz in timp ce distorsiunile sunt de 75 de dB.

In concluzie, sistemul audio 5.1 Serioux Enviro 511FM este unul pe care ar trebui sa il luati in considerare atunci cand va hotarati sa va cumparati niste boxe. Cele 5 boxe satelit si subwooferul va ofera o putere reale de 50 W iar faptul ca le puteti controla din telecomanda mi se pare cel mai tare lucru. Boxele se pot conecta prin 4 porturi, si anume: SD/MMC/FM si bineinteles, USB.