Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Capacitate de 6 KG | Clasa energetica A+ | Consum redus de apa | 1200 RPM | Pret redus cu 400 de lei | Functii pentru siguranta
Cons: Nivelul de zgomot putea fi un pic mai mic decat cel normal

Masinile de spalat sunt precum un autoturism din punctul meu de vedere, in functie de nevoi si buget iti poti lua o masina de spalat “care sa-si faca treaba”, o masina de spalat “buna” si o masina de spalat “excelenta” (premium). In cele ce urmeaza o sa va fac cunostiinta cu o masina de spalat din ultima categorie ast achiar daca pretul ei actual nu reflecta exact ceea ce spuneam mai sus si asta se datoreaza in mod special faptului ca in acets moment masina de spalat slim Samsung WF60F4E0N2W este la reducere intr-unul dintre cele mai cunoscut magazine online de la noi. Reducerea inseumeaza nici mai mult si nici mai putin de 400 de lei astfel ca pretul ei este acum de

Design

Ceea ce mi-a placut intotdeauna la masinile de spalat Samsung este faptul ca intotdeauna au aratat bine. Tin minte asta de pe vremea cand vindeam astfel de masini (prin 2006-2007), inca de atunci Samsung au adus pe piata din Romania masini de spalat cu afisaj digital, fapt ce “fura” ochii clientilor.

Modele pe care vi-l prezint face parte din categoria SLIM, adica desi capacitatea masinii este de 6kg, aceasta are o adancime de numai 40 de cm, ceea ce face din ea masina de spalat perfecta pentru spatiile inguste unde in mod normal ar incapea doar o masina cu incarcare verticala, mult mai dificila de utilizat.

ecco buble

Specificatii tehnice

Capacitatea de care dispune cuva este de 6kg, acest lucru o face perfecta pentru o familie cu un copil. Viteza de centrifugare este de 1200 RPM, iar clasa energetica este A+ avand un consum mediu in programul standard de doar 0,53 Kwh.

Totusi, acest model de la Samsung nu se remarca doar prin aceste caracteristici oarecum normale pentru o astfel de masina de spalat ci prin functiile si programele de care dispune si care o fac cu adevarat superioara altor modele. In primul rand o sa discut despre functii care din punctul meu de vedere sunt mai importante. Prima functie importanta mi se pare a fi “Timp ramas“, o functi care la prima vedere pare una banala, insa este extrem de utila deoarece ne afiseaza pe display timpul ramas a programului selectat pentru spalare. A doua functie importanta este oferita de sistemul de detectare a spumei (o astfel de functie as fi vrut sa fi avut si masina mea de spalat Beko care mi-a umplut la un moment dat baia cu spuma). O alta functie de siguranta este si cea de control asupra supraincalzirii si a supratensiunii, extrem de importante in ziua de azi cand se intampla foarte multe tragedii datorita unor cauza banale legate de supratensiune.

Trecem la programe si trebuie sa va informez de la inceput asupra sistemului de memorare programe, un sistem foarte util atunci cand aveti o masina cu afisaj digital, sunt absolut sigur ca o sa va placa. Legat de programe, cele mai importante mi se pare urmatoarele: spalare rapida 15 minute, programul sport pentru spalarea speciala a hainelor sport, programul special pentru blugi si programul pentru haine de copii.

Concluzii si pareri

Samsung WF60F4E0N2W este o masina de spalat fenomenala ce ofera un raport pret/calitate mai mult decat corect tinand cont ca este redusa cu 400 de lei in acets moment.

Pareri clienti:

Sunt multumita de masina de spalat de la Samsung.
Pro: Eu sunt foarte multumita de masina de spalat, este foarte silentios, stabil si in timpul centrifugarii.
Hainele chiar sunt curate dupa spalare, iar datorita centrifugarii la 1200 RMP hainele se usuc foarte repede.
Usor de folosit, design frumos.
Contra: Cablu prea scurt.