Design
Clasa energie
Functii
Pret
Capacitate
User rating
Pros: Design modern, culoare speciala - neagra, capacitate mare, No Frost, cosnum redus de energie, pret foarte bun.
Cons: Datorita culorii speciale trebuie avuta mai multa grija in ceea ce priveste amprentele.

Cei de la Samsung nu sunt renumiti doar pentru smartphone-urile si tablete pe care le fac acestia, iar mai nou pentru smartwatch-uri. Nu stiu cati dintre voi stiu, dar cei de la Samsung au o gramada de filiale unde fabrica foarte multe lucruri la care nici nu ne-am gandi de la ei. Un alt lucru la care se pricep foarte bine este fabricarea de electronice si electrocasnice. O combina frigorifica foarte buna de la cei de la Samsung este modelul RB31FERNDB, care nu numai ca are niste caracteristici de top dar are si un design modern (culoare speciala -neagra).

Combina frigorifica are o capacitate de 310 litri impartita in cele doua mari parti, frigiderul si bineinteles congelatorul. Frigiderul, care se afla in partea superioara si care ocupa cam doua treimi din combina, are o capacitate de 212 litri si este impartit pe mai multe rafturi, ultimul din el fiind unul special pentru legume si fructe. Ceea ce imi place foarte mult este ca vine si cu un suport pentru doua sticle de vin care este prins de primul separator de rafturi. Usa are 3 rafturi pe lateral in care gasiti suport pentru oua si pentru sticle. Congelatorul se afla in partea inferioara si are o capacitate de 98 de litri si este impartit pe 3 compartimente.

samsungblack

Pe langa toate acestea, combina frigorifica are si multe alte tehnologii interesante care ne mentin mancarea intr-o stare buna. Spre exemplu, functia de No Frost care mentine o anumita temperatura constanta pe peste tot in frigider. Asta inseamna ca mancarea si alimentele se vor pastra mult mai bine si se vor mentine proaspete prin eliminarea inghetarii si a acumularii de gheata. In interiorul frigiderului o sa gasiti si lumina de tip LED care va ajuta prin iluminarea frigiderului.

Samsung RB31FERNDB este o combina frigorifica foarte interesanta. Are o capacitate de peste 300 de litri, asta insemnand atat capacitatea frigiderului, cat si a congelatorului. Frigiderul este impartit pe mai multe rafturi, aveti suport pentru sticlele de vin, suport pentru oua, suport pentru sticle dar si un intreg raft destinat in special legumelor si fructelor. Congelatorul este si el impartit pe 3 rafturi, iar unul dintre ele este Full Open Box, adica se deschide complet pentru a fi mai usor sa mentineti diverse alimente pe care nu le puteti scoate din cutiile lor mai mari. In concluzie, daca aveti nevoie de o combina frigorifica noua, cu siguranta v-as recomanda acest model de la Samsung.