Design
Dotari
Pret
Nivel zgomot
Functii
User rating
Pros: + design modern, dispersor apa, afisaj digital cu led, compartimentare inteligenta, functii multiple
Cons: - nu poti regla inaltimea rafturilor cu exceptia celui de sus

Un frigider este esential pentru fiecare bucatarie. Practic acesta are grija ca mancarea dumneavoastra sa-si pastreze calitatea si sa aiba mereu un gust ca si cum ar fi proaspata.

Nu orice frigider reuseste sa indeplineasca aceste conditii. Astfel in acest articol va vom prezenta o combina frigorifica ce isi va face cu siguranta datoria. Combina despre care vom vorbi este din marca Samsung modelul RB31FDRNDSA.

Sa incepem cu unul din lucrurile importante la un astfel de electrocasnic, capacitatea. Capacitatea neta totala este de 308 litri dintre care 98 de litri capacitatea congelatorului si 210 litri a frigiderului iar capacitatea bruta totala este de 329 de litri dintre care 118 litri a congelatorului si restul capacitatii de 211 litri este a frigiderului.

samsung

In ceea ce priveste structura interiorului trebuie sa spunem ca acest frigider dispune de multe rafturi si sertare cu ajutorul carora depozitarea alimentelor devine mult mai usoara. Interiorul contine trei rafturi, un sertar, un raft cu glisare usoara, trei rafturi din sticla securizata precum si de trei compartimente atasate de usa. De asemenea trebuie sa mentionam compartimentele speciale precum raftul pentru sticlele de vin, compartimentul pentru lactate, compartimentul de pe usa pentru recipiente inalte precum si compartimentul pentru oua.

Ca orice alt frigider obisnuit, luminarea interioara este asigurata de un LED amplasat in partea superioara a interiorului.

Cei de la Samsung se mandresc cu faptul ca interiorul acestui frigider este foarte usor de accesat. Astfel cu totii am intalnit problema in care dorim sa ajungem la un anumit aliment depozitat in frigider insa nu reusim deoarece avem in cale alte alimente care, in acest caz, sunt obstacole. Interiorul frigiderului a fost structurat astfel incat sa fie cat mai accesibil. Raftul cu glisare usoara se afla pe niste balamale glisante si poate fi scos cu usurinta si astfel veti putea ajunge foarte usor la alimentele depozitate in spate.

In general compresoarele conventionale dispun de doar doua comenzi. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA face insa exceptie compresorul fiind capabil de a efectua 5 cicluri cu ajutorul carora veti putea mentine temperatura constanta, veti reduce uzarea compresorului iar zgomotul va fi cat mai redus.

Un alt avantaj al acestei combine frigorifice este faptul dispune de functia de racire No Frost care va va ajuta sa mentineti alimentele reci fara ca acestea sa inghete.

Inainte de a cumpara un frigider trebuie sa va asigurati daca acesta incape in bucataria dumneavoastra. Astfel trebuie sa mentionam dimensiunile dimensiunile combinei frigorifice oferite de Samsung: latimea neta este de 185 cm, inaltimea neta este de 185 cm iar adancimea de 73 cm.

Exteriorul frigiderului contine un dozator de apa un maner detasabil precum si un ecran digital cu LED-uri care va asigura controlul asupra frigiderului.

Un review video pentru cei interesati de cum arata si ce functii are aceasta combina:

Ca o concluzie pot spune ca majoritatea persoanelor care au cumparat acest frigider au fost multumite de achizitia facuta si inchei acest articol cu un scurt review facut de un cumparator:

Este un frigider foarte calitativ si foarte acceptabil ca pret. L-am cumparat de curand si sunt mai mult decat multumit de el. Este foarte usor de accesat, gasesti repede alimentele in el pentru ca este foarte bine compartimentat. In celalalt pe care l-am avut, un arctic zgomotos, spatiul era tot timpul o problema. Parca nu incapea nimic niciodata. Asta de la Samsung este foarte silentios si are un compresor digital care se regleaza singur in functie de umiditate si altele. Chiar e un frigider destept! In rest dispenserul pentru apa, led-ul puternic din interior (seara nu trebuia sa aprinzi lumina), si functia no frost cu care nu mai scoti alimentele din congelator pline de zapada, sunt alte aspecte care chiar il fac un frigider bun. Vi-l recomand cu toata increderea.