Clasa energie
Dotari
Design
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Samsung Jungfrau-P AR12YAWT este un aparat care dispune de tehnologia Inverter si cu ajutorul acesteia a reusit sa obtina clasa A de energie. Aspectul sau modern si rafinat este la fel un plus, dar si tehnologiile noi implementate cum este controlul prin Wi-Fi ori functiile Smart ofera si ele un avantaj enorm.
Cons: Singurul lucru care nu agreez la aparatele de aer conditionat Samsung este nivelul de zgomot care este un pic cam mare, insa e bine de stiut faptul ca exista functia de Sleep Mode pentru ca aparatul sa poate reduce nivelul de zgomot pe timp de noapte.

Ce poate fi mai bun in mijlocul verii cand temperaturile de afara depasesc uneori chiar cu mult 30 de grade, iar caldura devine insuportabila chiar si la umbra, chiar si in locuinta cu toate geamurile deschise, sa gasesti o oferta promotionala la un aer conditionat modern Samsung de 12.000 BTU cu Inverter si cu control prin Wi-Fi?

Samsung Jungfrau-P AR12YAWT Inverter beneficiaza in momentul de fata de transport gratuit, de o reducere in valoare de 300 de lei, dar si de un cadou neasteptat ce consta intr0un talon pentru instalarea gratuita a aparatului, talon cu o valoare de 329 lei, deci in total ai o reducere de cel putin 629 lei pentru un aparat de aer conditionat superb din toate punctele de vedere.

Design

Aparatele de aer conditionat Samsung din seria Jungfrau au un aspect modern, stilat si fermecator. Ele se potrivesc de minune in orice incapere fara nici o indoiala. Singura diferenta dintre modele este culoarea pe care o adopta, unele au o combinatie de mov deschis cu mov inchis si negru, iar altele (cum este si modelul despre care discutam azi) au mers la sigur cu un alb perlat elegant si sofisticat. Liniile trasate de designer ofera un aer elegant si rafinat unitatii interioare. Partea de sus este mai lunga, iar partea de jos mai scurta oferind un aspect un pic conic. Aerul nu circula prin partea frontala a unitatii ci dedesubtul ei lasand un spatiu aproape gol in partea frontala, spatiu unde isi face simtita prezenta doar logo-ul companiei Samsung avand culoarea gri deschis. Dimensiunile unitatii interioare sunt de 880 x 313 x 237 mm, iar aceasta cantareste 13,5 kg, un pic mai grea fata de alte modele insa nu cred ca va influenta acest aspect cu ceva anume.

samsung_jungfrau-p_AR12YAWT

Specificatii tehnice

Acest model are o capacitate de 12.000 BTU atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire. Datorita faptului ca este dotat cu tehnologia Inverter consumul de energie este redus semnificativ fata de un aparat de aer conditionat clasic a carui consum este catalogat de multe ori problema pentru care unii clienti sunt indecisi sau chiar renunta la cumparare. Cu noile aere conditionate de la Samsung acest lucru va trebui sa dispara pentru ca ele consuma extrem de putin avand o clasa de energie A (pentru racire si pentru incalzire).

Seria Jungfrau-P se deosebeste de alte aparate de aer conditionat atat prin design-ul modern si elegant cat si prin facilitatiile, functiile si tehnologiile de care dispun aparatele din aceasta seria.

jungfrau-p

Consider ca dupa tehnologia Inverter cel mai important lucru de care dispune acest model este controlul prin Wi-Fi, el reprezinta trecerea la o noua era a aparetlor de aer conditionat care desi puteau fi de mult controlate cu ajutorul telecomenzii, aceasta permitea un control de la mica distanta, pe cand cu ajutorul unui smartphone,a unei tablete sau a unui laptop lucrurile sunt mai simple de controlat. Acum, un aer conditionat precum este si acesta poate fi pornit sau oprit chiar si de la sute de kilometrii distanta, dar oricum aceasta tehnologie a fost implementata mai mult pentru ca utilizatorii sa poata pleca de acasa linistiti si sa porneasca aparatul de la distanta inainte de a se intoarce acasa pentru ca locuinta sa fie aerisita si cu un aer racoros la intoarcere.

Pentru persoanele car se tem de bacterii, praf, virusii sau microbii din aer, noul aparat are incorporat un sistem de filtrare dens extrem de eficient care retine praful si care inlatura agentii patogeni din aer oferind locuintei nu doar un aer proaspat si racaoros ci si unul fara pur si sanatos.

Printre alte functii ce merita mentionate se numara si:

  • Modul silentios care permita aparatului sa functioneze pentru o perioada de timp la parametrii normali dar cu un nivel de zgomot mult mai scazut
  • Modul Turbo ce ofera un aer racoros intr-un timp mult mai scurt si doar pentru o suprafata mai mica
  • Ventilarea este functia care permite ventilarea aerului din interior pentru ca aerul racaoros sa acopere o zona cat mai mare de spatiu
  • Dezumidificarea este functia ce scoate vaporii de apa in exces din locuinta

Concluzii si pareri

In concluzie pot sa spun ca Samsung Jungfrau-P AR12YAWT Inverter este un aparat de aer conditionat pentru persoanele care cauta un aparat elegant, rafinat, modern, dotata cu cele mai noi tehnologii disponibile si cu multe functii importante si utile. Un plus foarte mare il are la capito;ul design, dar la fel de mare si la capitolul consum pentru ca este foarte eficient. Un astfel de aparat reprezinta o investitie sigura pe termen lung.