Clasa energie
Dotari
Design
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Argumentele pro acestei achizitii sunt urmatoarele: clasa de energie A, eficienta energetica datorita Inverter-ului, capacitate mare de racire (18000 BTU), design-ul modern, tehnologia wi-fi impreuna cu controlul prin smartphone al aparatului, functia de ventilare 3D, filtru performant, dezumificare, recire turbo + alte cateva. E un aer conditionat ce isi merita toti banii, iar acum vine si cu un cadou frumos ce consta in instalarea standard gratis.
Cons: La capitolul argumente negative nu prea am ce sa spun doar poate faptul ca nu are kit-ul de instalare inclus, dar fiind un aparat premium probabil ca e si de inteles acest aspect.

Este din ce in ce mai clar ca vara lui 2013 va fi una cel putin la fel de calduroasa, daca nu chiar mai mult, ca si verile din anii anteriori. Clima se schimba, iar noi trebuie sa facem fata acestor schimbari, dar nu de unii singuri. Daca pentru sezonul rece alegem o centrala pe gaz din noua generatie, de ce nu am alege vara un aparat de aer conditionat capabil sa faca fata noilor probleme cu care ne confruntam. Consider ca aparatele de aer conditionat de acum 4-5 ani de zile sunt demodate si nu mai fac fata temperaturilor foarte mari din cursul verii, astfel ca pentru cai care isi doresc o vara racoroasa, un aer conditionat modern cu functii multiple, cu specificatii tehnice superioare si cu un design modern care sa-l faca diferit de restul aparatelor este ceea ce va trebuie. Un astfel de aparat este si Samsung Jungfrau-F AR18KABE, fratele mai mare a lui Samsung AR12KABE despre care v-am povestit inre-unul dintre primele articole redactate pe SmartReview.ro

Diferenta dintre cele doua aparate este oferita in principal de capacitate de racire si incalzire, modelul de azi este mai puternic dispunand de 18000 BTU si in consecinta are capacitate de a raci o suprafata mai mare. Pretul sau la momentul de fata este de 4.799 lei(vezi aici pretul sau actualizat)link track si in plus la momentul actual cei care se decid sa achizitioneze acest aparat primesc CADOU instalarea standard (click AICI pentru a vedea oferta!)

Design

Acest capitol este fara indoiala punctul forte ce sare in ochi de prima data. Samsung Jungfrau-F-AR18KABE este un aparat la care se observa faptul ca s-a pus pret pe un aspect elegant si modern. Culoarea sa este gradata de la purpuriu la purpuriu inchis si negru. Materialul din cares este confectionata unitatea interioara este unul lucios oferind stralucire si ii confera un aer de lux. Acest aparat se potriveste intr-o incapere luxoasa, eleganta si moderna.

[SAMSUNG Jungfrau

Specificatii tehnice

Spre deosebire de alte aparate de aer conditionat, Samsung Jungfrau-F AR12KABE dispune de intreaga putere cu care a fost catalogat, adica 18000 BTU, atat pentru functia de incalzire cat si pentru cea de racire. Acest lucru poate fi considerat un plus pentru ca din experienta multe dintre aparate nu dispun de toate unitatile de BTU.

Daca va intrebati ce clasa de energie are un aparat asa de puternic, ei bine, clasa de energie este A atat pentru racire cat si pentru incalzire. Economia de energie este data si de functia de inverter cu care este inzestart acest aparat, functi cu ajutorul careia puteti economisi pana la 50% din factura de la electricitate pentru acest aparat.

filtru

Pentru siguranta voastra si a familiei dvs., Samsung a incoporat in acest aparat un filtru pa baza de Plasma denumit sugestiv S-Plasma Ion, filtru ce reduce semnificativ numarul de aprticule de praf si eleimina in totalitate bacteriile ce ar pute intra in locuinta dvs.si cu ajutorul sistemului Virsu Doctor puteti sta linistiti impotriva virusurilor si a alergenilor pentru ca acest sistem purifica aerul inlaturandu-i pe acestia si lasand in incapere un aer proaspat.

Functiile de care dispune acest aparat sunt dintre cele mai diverse, dar si foarte utile in multe cazuri. Prima functia interesanta care face din acest model unul extrem de avansat este cea de controlare prin Wi-Fi cu ajutorul unui smartphone a aparatului. Ceva de genul pleci de acasa si uiti sa opresti aparatul intri in aplicatia speciala pentru el si il opresti de la distanta ori poti sa-l pornesti inainte sa ajungi acasa de la munca pentru ca locuinta ta sa fie racoroasa si primitoare.

Trebuie sa amintesc neaparat si d efunctia de ventilare 3D, functie ce face ca aerul sa fie ditribuit uniform in intreaga locuinta, astfel dvs sa puteti relaxa la racoare in orice icapere din locuinta.


Concluzie si pareri

Cred ca este destul de clar ca acest tip de aparat nu se adreseaza persoanelor care isi doresc doar un aer conditionat. Nu este un aparat ieftin si nici nu se vrea a fi, are un pret pe masura calitatilor sale, a caracteristicilor si a functiilor de care dispune. Singurul avantaj major la capitolul pret il putem considera raportul foarte bun dintre calitate si pret, dar si faptul ca beneficiaza de un CADOU ce consta in instalarea standard in valoare de 400 de lei.

Samsung Jungfrau-F AR18KABE este un aer conditionat capabil sa faca fata unei locuinte cu o suprafata cuprinsa intre 50 si 75 de mp, este modern si elegant, deci perfect pentru cei care vor ultima tehnologie disponibila pe piata.