Design
Dotari
Pret
Sunet
Functii
User rating
Pros: Raport calitate/pret este principalul avantaj in cazul acestui produs. Un sunet clar la un pret foarte bun nu poate fi altceva decat o bila alba.
Cons: Din pacate are doar o singura intrare si nu poate fi conectat direct la calaculator, insa acets aspect se poate rezolva.

Un sistem Home Cinema va schimba total experienta vizionarii unui film sau a unei emisiuni la televizor. Practic, dupa cum spune si numele acestei tehnologii, un astfel sistem va inlocui vechiul televizor si va veti bucura la voi acasa de beneficiile unei sali de cinema.

In acest articol va voi prezenta sistemul home cinema HT-E350de la Samsung care vine cu o serie de functii foarte interesante si ce e cel mai important, are un pret destul de scazut.

Design

Legat de designul acestui sistem home cinema nu sunt prea multe lucruri de spus. Culoarea acestuia este negru mat iar butoanele au o nuanta putin mai inchisa si stralucitoare. Dimensiunile sunt medii, potrivite pentru orice camera de toate marimile iar greutatea este de asemenea una normala pentru un astfel de sistem.

SAMSUNG-HT-E350

Specificatii

O prima functie foarte interesanta este cea de “smart volume”. Stim deja ca fiecare program are nivelul sau diferit de volum insa cu ajutorul acestei functii veti echilibra volumul dupa bunul plac. Aceasta echilibrare se face cu ajutorul setarilor disponibile pe care le puteti modifica si salva atunci cand sunteti multumiti de nivelul sunetului.

imagesTot legata de sunet este si a doua functie pe care tin sa v-o prezint. Functia Power Bass va regla automat sunetul pentru a avea un bass cat mai puternic. De asemenea notele joase sunt reproduse pentru a oferi un sunet cat mai profund si bogat. Cu ajutorul acestei functii, sistemul home cinema HT-E350 va va oferi aceeasi atmosfera pe care o intalnim si la salile de cinema.

Functia ConnectShare Movie va ajuta sa conectati un stick USB sau un hard disk extern la sistemul home cinema HT-E350 si sa vizionati filmele, videoclipurile sau orice alt tip de continut aflat pe device-ul respectiv.

Puteti sa va conectati la alte dispozitive audio foarte simplu, fara a avea nevoie de cabluri, cu ajutorul functiei HDMI ARC. Sistemul Home Cinema HT-E350 dispune de doua intrari HDMI care va ajuta sa reduceti numarul de cabluri.

Sunetul redat de acest sistem home cinema are o calitate HD datorita functiei Crystal Amplifier Plus. Practic aceasta tehnologie face ca sunetele sa fie filtrate de doua ori pentru a obtine astfel cea mai buna calitate si precum si o claritate la un nivel cat mai inalt.

Pe langa functiile mentionate mai sus coloana sonora mai dispune de un amplificator MP3, de un egalizator, de giga sound, precum si de 8 moduri de sunet si de functiile dolby digital si dolby pro logic II.

De asemenea aveti la dispozitie de un tunner fm pentru a asculta postul dumneavoastra favorit de radio.

Consumul de energie este de aproximativ 36 W atunci cand este in stare de functionare si 0,47 W in stand by iar puterea totala este de 330 W.

Concluzii si pareri

Sistemul home cinema Samsung HT-E350 este un produs excelent pentru cei care cauta un home cinema de calitate la un pret accesibil. Sunetul redat este clar, se aude destul de tare incat sa creeze o senzatie aparte atunci cand urmaresti un film, cand te joci sau de ce nu, atunci cand asculti muzica.

Pareri clienti:

Andi:

Un produs cu un rapot pret/calitate corect.
Pro: pretul accesibil
calitatea sunetului
putere suficienta pentru o camera obisnuita de apartament
conectivitatea HDMI (ARC), ce-ti permite sa il folosesti pentru a scoate sunetul din TV
posibilitatea de a conecta PC-ul la Home Cinema prin intermediul TV-ului (HDMI) sau analogic (Jack – RCA)
Contra: o singura intrare, care nu-ti permite sa conectezi PC-ul direct la sistemul Home Cinema 5.1