Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Un design superb, programe si setari personalizate, consum extrem de mic, capacitate foarte mare, hublou cu lumina, reminder si multe alte functii inteligente (smart).
Cons: Sistemul de inchidere a huboului este unul simplu.

Daca esti un mare fan al tehnologiei ca mine, o sa vrei ca toate obiectele din casa ta sa fie “smart”, fie ca vorbim de aragaz, calculator, televizor sau chiar masina de spalat. Visul multora dintre noi este ca in viitor toate obiectele inteligente din casa sa fie controlate de pe o tableta sau un telefon. Chiar daca mai avem mult pana atunci, putem sa incepem incetul cu incetul, cum ar fi cu masina de spalat rufe. Cateodata stai si te gandesti ce functii poate avea o masina de spalat astfel incat sa fie considerata “smart”. Ei bine, nici macar nu ai idee cate tehnologii iti pot face viata mai simpla si mai usoara, chiar venind de la o masina de spalat.

Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW90H7410EW are o capacitate de 9 kg si o viteza de 1400 de rotatii pe minut. Afisajul de tip LED face ca selectia functiilor speciale si ale tipurilor de spalare sa fie o activitate pe care o poate face si copii. Dimensiunile masinii de spalat sunt: 85 x 60 x 60 de cm(inaltime, lungime, adancime), are un hablou cu un diametru de 32 de cm si un consum mediu anual de 9400 de litri de apa. Toate acestea fac ca masina de spalat dela Samsung sa fie in clasa de eficienta energetica A+++.

samsung crystal blue

Una dintre cele mai interesante functii pe care le are modelul Crystal Blue WW90H7410EW este Eco Bubble. Aceasta permite spalarea unor incarcaturi mai mari la temperaturi mai mici. Utilizand aerul si apa pentru a forma bule care se vor dizolva si activa detergentul pentru ca acesta sa ajungain toate fibrele tesaturilor si sa combata petele si murdaria, hainele se spala eficient si cu apa rece(15 grade Celsius). Alte moduri de spalare sunt spalarea silentioasa, spalarea eco dar si spalarea rapida, pentru momentele in care aveti nevoie rapid de un obiect vestimentar. Smart Check este o alta tehnologie interesanta care vine cu masina de spalat de la Samsung. Aceasta este un fel de inlocuitor al manualului si care te ajuta si cu diagnosticarea si depanarea problemelor pe care le-ai putea intampina atunci cand folosesti masina. Acum poti sa rezolvi mult mai rapid probleme despre care ar trebui sa citesti prin manual.

Ca orice aparatura, are atat avantaje cat si dezavantaje. Functiile inteligente si capacitatea reprezinta principalele motive pentru care ar trebui sa te gandesti la achizitionarea acestui model. Totusi, faptul ca nu are uscator incorporat este un dezavantaj, pentru ca va trebui sa le gasiti un alt loc in casa sau in curte pentru uscare.