Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Pret IMBATABIL | Tehnologia Digital Inverter | Clasa energia A+ | Functii multiple | Design modern inovator | Ventilator mai mare | Nivel zgomot redus
Cons: Lipsa functiei smart

Samsung este la ora actuala compania cu cea mai diversificata gama de produse din lume, de la smartphone-uri de ultima generatie la ultimele modele de televizoare curbate si pana combine frigorifice si aparate de aer conditionat. Ceea ce este si mai uimitor este faptul ca majoritatea modelelor fac parte din categoria high-end, adica produse de cea mai buna calitate si acest lucru duce catre un singur lucru: o crestere sustinuta a vanzarilor.

Aparatele de aer conditionat Samsung sunt recunoscute ca find unele dintre cele mai bune de pe piata, in plus si raportul calitate/pret este unul care in anumite conditii (cum sunt promotiile) devine imbatabil. Vorbind de promotii si de preturi imbatabile este necesar sa discutam si despre modelul de aer conditionat SAMSUNG AR12HSFNCWKN deoarece acesta face parte dintr-o promotie de  unde este mai ieftin .

Design

Aspectul unui aparat de aer conditionat este impartit in doua, cel al unitatii exterioare si cel al unitatii interioare. Primul este mai putin interesant pentru ca acesta este amplasta undeva in afara locuintei si nu are un impact asupra design-ului interior, insa unitatea interioara are si de aceea ne preocupa.

Ei bine, unitatea interioara a lui Samsung AR12HSFNCWKN are un aspect frumos combinand design-ul clasic cu cel modern, culoarea alba caracteristica aparatelor de aer conditionat este prezenta in proportie de 95%, celelalte procente sunt acordate nuantelor de gri si ngeru. Liniile trasate sunt cele care par sa faca din acest aparat unul modern, robust si elegant. Logo-ul Samsung este amplasat pe centru, iar forma aparatului il scoate oarecum in evidenta.

Ceea ce este cu adevarat special ala acest model este faptul ca unitatea interioara are forma de “V” pentru a permite amplasarea la interior un ventilator mai mare care raceste mai rapid, pentru a facilita fluxul de aer si pentru o evacuare mai rapida a aerului.

img01

Mie personal imi place foarte mult design-ul simplist al aparatelor de aer conditionat cu conditia ca acestea sa aibe si trasaturi moderne, iar acest model indeplineste aceasta conditie drept urmare ii acord nota 8,5 din punt de vedere al design-ului.

Specificatii tehnice

Un aer conditionat cu o putere de 12000 BTU este catalogat un aer conditionat normal din acest punct de vedere, iar acestea sunt si cele mai cumparate modele de aere conditionate datorita faptului ca sunt recomandate pentru a deservi locuinte cu doua camere (suprafete cuprinse intre 30 si 65 m2). Recomandat este sa fie pozitionat in hol sau in incaperea cea mai mare undeva unde sa nu “bata” direct catre locul unde se sta de obicei (canapea, masa, fotolii, birou).

Samsung a adus intotdeauna cele mai noi tehnologii pe produsele pe care le comercializeaza si de aceea este probabil si un brand atat de dorit de catre utilizatori. Modelul in cauza este unul proaspat lansat si ofera cea mai buna experienta si un plus de confort oricarui tip de utilizator.

Samsung-Boracay-AQ09TSBNCEE

Datorita tehnologiei Digital Inverte EER 10.1, noul aparat de aer conditionat reuseste sa faca o economie si mai mare de energie electrica pentru utilizator ceea ce duce la o amortizare mai rapida a investitiei si la un castig destul de mare pe partea financiara, banii economisiti astfel poti fi utilizati ulterior in alte scopuri dupa bunul dvs. plac.

Clasa de energie este evident A+, o clasa de energie ce reflecta intocmai cele precizate mai sus si care intareste inca odata spusele cum de la an la an noile tehnologii ne ajuta sa economisim din ce in ce mai mult.

Filtru este unul de tip nou denumit Easy FullHD ce are ca scop indepartarea microbilor si particulelor de praf din aer, iar ceea ce este special la el est eca poate fi foarte usor scos si curatat fata de alte modele de filtre.

In plus, Samsung uimeste din nou la categoria facilitati oferite pentru ca aparatul AR12HSFNCWKN ofera posibilitatea setarii unei functii personalizate ce va face ca aparatul sa functioneze pentru o singura persoana, astfel economia la factura de energie creste si mai mult.

img10_1

Nu lipsesc nici functiile standard cum ar fi dezumidificarea, incalzirea, ventilarea sau purificarea, dar si celelate functii speciale (care sunt extrem de multe si din care amintesc doar cateva): autorestart, antibacteria sau auto clean.

 Concluzii si pareri

Samsung a adus intotdeauna aparate de aer conditionat de cea mai buna calitate, iar AR12HSFNCWKN nu face deloc exceptie, este un aer conditionat ce incoporeaza cele mai noi tehnologii din domeniu chiar daca nu vine si cu partea de smart (care se regaseste pe aparate cu pret dublu), insa compenseaza pe deplin cu economia pe care o face si cu functiile multiple de care dispune, dar si cu noul design ce permite un ventilator mai mare pentru un flux adecvat de aer. Pretul sau este unul imbatabil daca va hotarati sa-l cumparati acum pentru ca e mai ieftin cu 800 de lei, ceea ce in plin sezon nu cred ca va mai fi.

Pareri clienti: 

Am achitionat recent acest model si desi deocamadat nu sunt temnperaturi care sa ma faca sa-l pornesc am facut cateva probe si pot spune ca sunt foarte multumit, e silentios, ceea ce conteaza foarte mult pentru mine si dupa primul teste (desi inca nu e relevant din toate punctele de vedere) consumul este exact cum specifica si in carte, lucru destul d erar intalnit la astfel de aparate. Il recomand. Revin cu un review mai detaliat de indata ce temperaturile vor creste si ma vor obliga sa-l utilizez mai des.