Design
Clasa energie
Specificatii
Functii
Nivel zgomot
User rating
Pros: Tehnologie Digital Inverter | Clasa A+ | Control Wi-Fi | Design in forma de triunghi | Eficienta sporita la racire
Cons: Nimic

 

Noua serie de aparate de aer conditionat lansate anul acesta de catre Samsung ne suprind in primul rand printr-un design nou, inovator as indrazni sa spun si printr-un raport calitate/pret mai acceptabil pentru majoritatea dintre potentialii clienti. Este drept ca seriile anterioare au revolutionat aceasta gama de produse si au fost privite ca produse de lux, insa faptul ca s-au vandut destul de bine chiar si la un pret mai mare cred ca i-au indemnat pe cei de la Samsung sa incerce sa ofere un produs cu calitati similare la un pret mai mic astfel au aparut pe piata modele precum e si Samsung AR09HSFSBWKNZE Digital Inverter. Aceste este un model de 9000 BTU ce dispune de noua tehnologie Digital Inverter, dar si multe alte surprize la un pret foarte bun (acum redus si cu reducere!).

Design

Am specificat mai sus ca acest nou model dispune de o unitate interioara cu un design nou, inovator, ei bine e vorba de forma de triunghi pe care aceasta unitate o are, o forma inedita, ins acare are un beneficiu major si acela este faptul ca imbunatateste performanta facand aerul rece sa circule mai rapid in interiorul locuintei.

Datorita formei de triunghi ventilatorul din interiorul unitatii este mai mare fata de unul obisnuit montat pe celelalte modele cu design normal, iar acest lucru face ca aparatul sa poata raci mai repede.

Design-ul este catalogat unul modern, finisajele sunt de calitate, exact cum ne-am si fi asteptat de la un produs Samsung si liniile trasate precum si amplasarea filtrului deasupra ii confera un look fresh, interesant.

283

Specificatii tehnice

Acest model dispune de o capacitate de 8530 BTU pentru functia de racire si 11260 pentru functia de incalzire, o diferenta destul de notabila intre capacitatiile celor doua functii, insa acest lucru se datoreaza in special faptului ca acest model de aparat este cu mult mai eficient pe partea de racire si evident nu ar avea nevoie de o capacitate mai mare pentru ca ar fi crescut si consumul de energie.

Datorita noii tehnologii Digital Inverter acest model a fost clasificata cu clasa A+ la consumul de energie atat pentru functia de racire cat si pentru cea de incalzire.

ac

Revenind un pic la capacitatea acestuia trebuie sa va informez ca acesta poate face fata cu succes unei garsoniere mai mari sau chiar unui apartament cu doua camere de marime mica sau medie, dar si unui spatiu de birou sa a unui living mai mare.

Pe langa aceasta noua tehnologie ce va ajuta sa economisiti bani la factura de curent, cei de la Samsung s-au gandit si la sanatatea dvs. si a familiei dvs. iar in acest scop au introdus noile filtre Full HD 60 cu Easy Filter ceea ce face ca filtrul sa poate fi scos extrem de usor (el este amplasat deasupra unitatii) si poate fi spalat. Acest model de filtru va protejeaza impotriva particulelor de praf, bacterii sau alergeni oferindu-va un aer curat si proaspat.

Printre functiile oferite de acest aer conditionat se numara cum era si de asteptat cele clasice deja, insa si multe functii noi ce vin in intampinarea utilizatorilor ce isi doresc confort si siguranta. Spun siguranta pentru ca in primul rand acest aer dispune de control prin Wi-Fi cu ajutorul unei aplicatii dedicate disponibile pentru smartphone-urile cu sistemele de operare Android si iOS.

Cu ajutorul acestei aplicatii veti putea controla de oriunde aparatul dvs de aer conditionat, fie il puteti porni inainte sa ajungeti acasa, fie il puteti opri daca l-ati uitat deschis, puteti sa identificati o problema in caz de eroare in timpul functionarii si multe altele. In doua cuvinte: siguranta si confort.

Celelalte functii importante si noi de asemenea le puteti gasi la aceasta pagina:

Concluzii si pareri

Pentru un asemenea model cu un design inovator, cu cele mai noi tehnologii in materie de racire rapida si economica, cu filtru ultra-modern si cu control Wi-Fi la un asemenea pret mic nu cred ca mai raman prea multe cuvinte de lauda in afara acestuia: FABULOS!

Pretul sau actual ma face sa-l achizitionez chiar acum pentru ca pus si simplu perfect pentru nevoile mele.