Design
Panel
Specificatii
Pret
Functii video
User rating
Pros: PIP real, design modern, imagine clara, raspunde rapid la comenzi.
Cons: Telecomanda un pic incomoda, uneori iluminatul poate sa faca ceva figuri pe lateral - e posibil ca doar eu sa fiu mai ghinionist - verificati in magazin.

Samsung 40H7000 este un Smart TV full HD care face parte din Seria 7 a producatorului sud-coreean, fiind probabil una dintre cele mai bune variante pe care le are la ora actuala la dispozitie cumparatorul ce nu dispune inca de fondurile necesare achizitionarii unui televizor 4K, spre exemplu. Samsung 40H7000 nu a facut nimic altceva decat sa “fure” cele mai bune caracteristici ale modelului precedent, Samsung 40H6700, si sa adauge alte chestii extra, in raport cu asteptarile fiecarui utilizator in parte.

Televizoarele lansate in cadrul Seriei 7 de la Samsung se remarca in primul rand printr-un look mult mai reusit. Suportul folosit la fixarea TV-ului dispune de un design interesant, executat cu mult bun gust. De asemenea, Seria 7 a plusat si in ceea ce priveste telecomanda, dar si functiile smart ale dispozitivelor din aceasta familie.

Daca despre televizoarele din Seria 7 de la Samsung se spunea ca livreaza imagini extraordinare, Samsung 40H7000 vine cu imbunatatiri interesante si pe acest palier. Totusi, recomandarea noastra ar fi sa nu recurgeti sub nicio forma la modurile presetate ale acestuia. Rupeti-va cateva minute din timpul dumneavoastra pretios pentru a face setarile de imagine aferente.

samsung 40h7000

Contrastul, in schimb, este fix ceea ce ne-am putut dori de la un televizor de calitate cum se pretinde a fi Samsung 40H7000. Culorile sunt bine balansate, in pofida faptului ca vibratia acestora le mai retine din naturalete. Intensitatea culorilor, pe de alta parte, este un indicator foarte bun al modului in care performeaza modelul recenzat pe acest palier.

Caracteristica Clear Motion Rate are rolul de a reduce pe cat posibil neclaritatea imaginii in momentul miscarii. Instant ON, in schimb, ne ajuta sa pornim televizorul foarte rapid. Astfel, Samsung 40H7000 va livra imagini in mai putin de 2 secunde la momentul apasarii butonului POWER de pe telecomanda. Ca performante, acesta depaseste cu mult ceea ce ne oferea Samsung Smart TV cu doi ani in urma.

Un alt motiv pentru care va recomandam sa cumparati acest televizor este capacitatea sa de a intreprinde operatiuni de multitasking. Lucru reflectat in specificatii prin intermediul caracteristicii Multi-Link Screen (Dual), despre care stim ca ne ofera posibilitatea de a urmari emisiunile preferate in paralel cu navigarea pe Internet. Procesorul Quad Core ne asigura ca acest gen de operatiuni vor avea loc in conditii optime.

Aplicatia Smart View 2.0 realizeaza, practic, conexiunea intre televizorul Samsung 40H7000 si celelalte dispozitive pe care le aveti prin casa. Ne gandim aici la tableta, smartphone si, in general, orice alt dispozitiv compatibil. Veti avea nevoie aici, desigur, si de o conexiune stabila la Internet.

telecomanda

Pasionatii de fotbal, dar si de alte sporturi (tenis, baschet, s.a.), vor comuta imediat pe modul Fotbal. Odata selectat, imaginile oferite si calitatea sunetului se vor adapta la conditiile specifice, creandu-se astfel atmosfera necesara urmaririi unui derby important din Europa. De asemenea, aveti posibilitatea de a inregistra meciul, in caz ca ati ratat vreun gol sau o faza importanta din meci. Sau pur si simplu doriti sa retraiti acea partida.

In concluzie, aveti mai sus o sumedenie de motive pentru care sa va cumparati televizorul Samsung 40H7000, disponibil in magazinele online din Romania la un pret imbatabil.

Pareri clienti:

Deci am comandat televizorul, mi-a venit dupa o saptamana jumate, dar asta este, nu m-a afectat prea tare acest lucru.
Dezamagirea a inceput cam la o zi dupa livrare. Sa o iau pe rand cu puntele negative:

1) La pornirea televizorului imediat dupa ce fusese oprit, acesta a refuzat sa mai afiseze canalele digitale. Dupa ce initial am crezut ca s-a stricat tunerul am resetat televizorul la setarile de fabrica si am reinstalat televizorul. A vazut posturile, deci bucurie. Dupa o saptamana din nou aceeasi eroare. Am zis ca este de la update-ul de software (mai ales ca eroarea a aparut