Design
Panel
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Un televizor decent care, pentru cineva care isi cumpara ceva atat de mic (80 cm) cu o frecventa de 100 de mhz, este dotat cu unele functii inutile care ii incarca pe degeaba pretul. Este un smart tv ok vand in vedere raportul pret calitate.
Cons: Un minus mare este, dupa parerea mea, ca accesoriile compatibile (gen camera sau tastatura) sunt destul de scumpe si greu de gasit.

Un model de SMART TV care trebuie neaparat luat in calcul atunci cand vreti sa achizitionati un asemenea gen de televizor. In afara faptului ca seria H5000 de la Samsung a fost primita extrem de bine de catre clienti, ea vine si cu un design superb care iti incanta ochii inca din momentul in care desfaci cutia TV-ului. Linii drepte, suport stabil, solid, eleganta si finisaje de calitate, cateva dintre avantajele pe care le are acest model fata de competitorii sai directi.

La capitolul specificatii tehnice sta la fel de bine pentru ca cei pasionati de filme se pot bucura din plin de procesorul Quad-Core capabil sa redea filme online fara nici o intrerupere, insa nu ne oprim aici pentru ca Samsung 32H5500 vine dotat si cu tuner digital DVB-C/T, cu porturi HDMI (unul dedicat special conectarii dispozitivelor mobile), port USB 2.0, slot CI+, RJ-45 (port cablu internet) si Wi-Fi integrat (nu-l recomand daca aveti de gand sa utilizati internetul pentru vizionare de seriale, filme ori clipuri de pe youtube. pentru asa ceva conectati-l la cablu de net).

In ceea ce priveste partea de SMART aceasta este cea cunoscuta pentru toti cu SMART HUB, cu cele peste 450 de aplicatii dedicate.

Pretul pe care il are la ora actuala (reducere foarte mare) ar putea fi si mai mic de Black Friday 2014 la eMAG, depinde daca cei de la eMAG vor lua si acest model in calcul pentru oferta din 21 noiembrie 2014.

Opinie clienti:

Se vede diferenta intre un procesor normal si quad core al modelului de fata. Se misca rapid in meniul smart precum si in naviagrea de programe. Mufa CI+, mi-a luat ceva timp pana sa vad unde trebuie sa o bag (Are un adaptor). In rest sunt foarte multumit. Sistemul audio este senzational. Am conectat si o tastatura no-name foarte ieftina care a functionat fara probleme.

samsung