Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Pret foarte bun. Usuca si aranjeaza parul in acelasi timp. Calitate exceptionala.
Cons: La inceput pare un pic cam mare si mai greu de manevrat, dar cu timpul te obisnuiesti cu ea.

Peria rotativa Rowenta de 1000 W este acel gadget destinat infrumusetarii, indispensabil unei doamne sau domnisoare ce se doreste a fi mereu frumoasa si aranjata. Femeile stiu cat de important este sa aiba grija de ele in orice sau cel putin ar trebui sa stie. In primul rand, pentru a fi frumoasa tot timpul, ai nevoie sa iti ingrijesti parul iar pentru ca lucrul acesta sa se intample, iti trebuiesc ustensile care sa te ajute din acest punct de vedere.
Un exemplu concret in acest sens il reprezinta peria rotativa Rowenta CF9320, cu putere de 1000 W si dubla ionizare. Aceasta perie poate fi gasita in magazinele de profil in doua variante cromatice si anume mov si alb, nu ca ar fi foarte important acest aspect, insa, in cazul in care pentru cineva chiar este, problema se poate considera rezolvata.
Fiind una dintre cele mai bune perii rotative ale generatiei sale, Rowenta CF9320 isi face treaba usor si rapid, uscand si stilizand parul in acelasi timp. Astfel, daca ai nevoie de un stilist la purtator si de un coafor in propriul tau dormitor, aceasta perie rotativa este alegerea potrivita care, fie vorba intre noi ca nici nu costa extraordinar de mult pentru cate stie sa faca.

Rowenta-CF9320
Testand aceasta perie pe cele doua trepete de viteza, am constatat ca se poate utiliza atat la umed cat si la uscat, avand in setul ei de atribute functia ionica, acum de pana la 40% mai eficienta. Functia ionica este cea mai importanta caracteristica a sa. Pe locul doi se afla jetul de aer rece. Accesoriile nu se regasesc intr-un numar foarte mare in cutia de prezentare, insa atat cat sunt, ele sunt utile, si anume ma refer la o perie mica cu diametrul de 30 mm si o perie un pic mai mare cu diametrul de 50 mm.
Cum se utilizeaza efectiv o astfel de perie rotativa de la Rowenta? Destul de simplu! Se ia suvita de par si se infasoara aproape automat pe perie intr-o singura miscare circulara. Ceea ce e cu adevarat frumos este ca aceasta actiune nu va incurca catusi de putin parul. In timp ce iti aranjeaza suvinta dupa bunul tau plac, vei constata ca o va si usca, scutindu-ti, astfel, din timpul si asa scurt si pretios. Pentru stilurile diferite de coafuri ne putem folosi de functia de rotatie de la dreapta la stanga sau de cea de la stanga la dreapta, in functie de ceea ce dorim sa creem.
Concluzia se… roteste… in jurul ideii de viabilitate si eficacitate. Aceasta perie rotativa de la Rowenta este un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca din dulapul cu de toate al niciunei femei ce se respecta.

*PARERI CLIENTE:

Cred ca nu exista ceva mai minunat precum aceasta perie care este absolut fabuloasa. Acesti ioni exista cu adevarat. Am simtit pe fiecare firicel de par. Nici nu se compara cu versiunea veche pe care am avuto pana acum. Merita cumparata fara dar sau poate.
PRO:: tot
CONTRA:: nu exista