Design
Functii
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Design frumos, raport calitate/pret excelent, accesorii multiple, husa de protectie si foarte eficient.
Cons: Un zgomot cu care trebuie sa te acomodezi la inceput.

Epilatorul nu reprezinta una dintre cele mai vechi inventii, insa, cu siguranta reprezinta una dintre cele mai utile inventii ale ultimilor zeci de ani, devenind absolut indispensabil unei case in care locuieste cel putin o femeie. Daca este sa urmarim piata de epilatoare din zilele noastre, observam o multitudine de brand-uri si de tipuri. Astazi, insa, vom povesti despre epilatorul Phillips Satinelle, un epilator revolutionar si extreme de bine pus la punct din punct de vedere al tehnologiei, si dupa cum se poate vedea, destul de ieftin in comparatie cu altele asemenea lui.

Atunci cand te gandesti la un epilator, automat toate ideile tale se indreapta inspre durere. Orice ai face, atunci cand te epilezi, te doare, insaphilips1 iata ca discutam despre un rau necesar. Indiferent cat te-ar durea, nu ai cum sa nu te mai epilezi. Epilatorul Philips Satinelle HP6423/00 vine in sprijinul nostru printr-o tehnologie speciala, menita sa ne ajute sa reducem din durerea absorbita in momentul epilarii. Aceasta tehnologie se caracterizeaza prin existenta unor discuri de epilare extrem de delicate, care indeparteaza firele de par fara sa ne mai doara chiar atat de tare. Cu alte cuvinte, se indeparteaza senzatia de smulgere, cea care, de cele mai multe ori este vinovata pentru durerea din spatele epilatului.

Aceleasi discuri sunt capabile sa indeparteze inclusiv firele de par de 0.5 mm, ceea ce reprezinta o premiera intre epilatoarele din aceasta gama de pret, totul folosind doua setari suplimentare de viteza care favorizeaza aceasta actiune. Iata ca problema durerii este rezolvata instantaneu.

Poate unul dintre cele mai importante aspecte ale unui epilator este igiena pe care ne-o confera. Din acest motiv, epilatorul Phillips Satinelle detine capul de epilare lavabil. El se poate detasa de corp si spala cu jet puternic de apa, dupa utilizare. Iar daca acest lucru nu vi se pare destul, iata ca cei de la Phillips baga in pachet si o perie de curatare suplimentara, pentru un plus de igiena.

Cablul de racordare la priza nu este foarte lung, insa suficient daca aveti prize in baie, intrucat are o lungime de 1.8 m, ceea ce va da posibilitatea sa va miscati in voie prin jurul prizei in timp ce va epilati.
De asemenea, bine de stiut este ca vine in culorile roz si alb, in cazul in care culorile sunt extrem de importante pentru dumneavoastra, desi acesta este ultimul amanunt de care ar trebui sa-i pese cuiva.