Performanta
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Design superb, consum mic de energie, putere mare de absorbtie, pret redus si usurinta in manevrare + peria TriActive care face minuni.
Cons: Un pic cam voluminos

De fiecare data cand dau cu aspiratorul prin casa ma gandesc la vremurile bunicilor sau chiar parintilor nostrii, atunci cand tehnologia nu era atat de avansata si matura cu forasul erau singurele ajutoare la curatenie. Ca orice copil, cand eram mic ma plangeam cand trebuie sa dau cu aspiratorul pentru ca era o activitate care imi lua mult timp si nu imi oferea nici o satisfactie, dar gandidu-ma ca daca as fi avut o matura probabil activitatea ar fi fost de 5 ori mai grea m-a facut sa gandesc altfel.

Tehnologia avanseaza zi de zi, iar principalul obiectiv este sa ne faca noua viata mai usoara, asa cum o face si aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725/09, un aspirator care iti pune zambetul pe buze atunci cand faci curat prin casa. Ca si caracteristici generale, modelul de la Philips are o capacitate de 5 litri si o putere de 650 W, regasindu-se astfel in clasa de eficienta energetica A.

Ce mi-a placut cel mai mult la acest aspirator este faptul ca are diverse functii si tehnologii foarte smart, cum ar fi tehnologia AirFlowMax care mareste puterea de aspirare prin optimizarea fluxul de aer. Un alt mare avantaj al acestui aspirator si un motiv pentru care ar trebui sa il alegeti in detrimentul altora este capul de aspirare 3-in-1. Fata de aspiratoarele normale care au o singura cuva mare de aspirare, acesta are 2 laterale si una mai mare in mijloc care confera o mai mare eficienta de aspirare chiar si in locurile mai putin accesibile cum ar fi pe langa mobila sau pereti. Raza de actiune de 11 metri va permite sa curatati o suprafata destul de mare a casei fara sa tot mutati aspiratorul dintr-o priza in alta.

philips3

Cu siguranta daca nu va face placere sa faceti curat acum, dupa ce achizitionati aspiratorul cu sac Philips Performer Expert FC8725/09 viata dumneavoastra o sa fie mult mai usoara. Ca si avantaje are acestui aspirator pot sa numar raza lunga de actiuni pe care o are, noul cap de aspirare 3 in 1 care va ajuta sa aspirati mult mai eficient, capacitatea de 5 litri si setarile variabile de putere. Pretul accesibil si faptul ca in aceasta perioada este la reducere pe eMag face ca modelul de la Philips sa fie o achizitie ideala din punct de vedere al raportului calitate-pret.