Design
Dotari
Pret
Accesorii
Functii
User rating
Pros: + capacitatea bolului, accesorii multiple, foarte puternic si multe functii extrem de utile pentru o bucatarie moderna
Cons: - am putea trece aici zgomotul, insa majoritatea robotilor de bucatarie fac un zgomot destul de mare, deci nu stiu cat de relevant este acest aspect in contextul de fata

Un robot de bucatarie va poate ajuta mai mult decat va asteptati sa o faca. Parerea mea este ca un astfel de electrocasnic nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie deoarece acesta este la fel de important ca aragazul si frigiderul. In acest articol va voi prezenta un robot de bucatarie marca PHILIPS, .

Specificatii

Datorita celor 7 accesorii cu care robotul de bucatarie este dotat puteti efectua peste 28 de functii. Accesoriile de care PHILIPS HR7628 dispune sunt: un instrument cu care puteti framanta si amesteca compozitiile usoare, un cutit din otel inoxidabil cu ajutorul caruia puteti prepara carnea si legumele, discuri metalice cu care puteti granula alimentele, un recipient de 1.5 l rezistent la socuri in care puteti amesteca si zdrobi diferite alimente iar ultimul accesoriu este un disc de emulsifiere care va ajuta la prepararea alimentelor precum frisca si maioneza.

Philips HR7628

Designul vertical special ocupa o suprafata cu 35% mai mica decat in cazul robotilor de bucatarie orizontali. Astfel, spatiul este economisit, pana si cele mai mici bucatarii putand beneficia acum de un robot de bucatarie

Datorita designului vertical reduceti cu 35% suprafata pe care un robot obisnuit de bucatarie o ocupa. De asemenea tot pentru reducerea spatiului aveti la dispozitie si un microstore care va permite sa stocati accesoriile acestui robot de bucatarie in interiorul bolului.

Prepararea ingredientelor este mult mai usoara datorita celor doua setari pentru viteza de care robotul de bucatarie dispune. De asemenea trebuie sa mentionam ca motorul acestui robot de bucatarie are o putere de 500 W si un buton de impuls cu ajutorul caruia puteti selecta viteza dorita. O prima setare este cea pentru ingredientele moi iar a doua este pentru ingrediente tari. Pe langa acestea mai dispune si de o functie pentru tocarea usturoiului si spargerea ghetii.
Caracteristici generale si tehnice

Robotul de bucatarie PHILIPS HR7628 functioneaza cu o tensiune cuprinsa intre in 220 si 240 V, are o putere de 500 W iar lungimea cablului de alimentare este de 1.2 metri.

philips

Electrocasnicul are o greutate de nici mai mult nici mai putin de 2.6 kilograme si este disponibil in culoarea alba.

Blenderul este din material plastic si are o capacitate totala de 1.5 litri, capacitatea vasului fiind de 2 litri care este tot din plastic.

Concluzii si pareri

Fiind disponibil la un pret de doar 320 lei putem spune faptul ca oricine isi poate permite un astfel de electrocasnic care va poate ajuta enorm in bucatarie. De asemenea trebuie sa mentionam ca, in ciuda faptului ca dispune de o multime de functii pretul este destul de mic in comparatie cu alte electrocasnice de acest tip care au preturi mult mai mari si functii mai putine.

Pareri clienti:

Minodora:

Timpul de procesare f. rapid, se economiseste timp pt. gatitul mancarii.
Pro: Sunt foarte multumita de produs. Il recomand.Capacitatea bolului si brenderului f. buna.
Contra: Nu am.

Adina:

Este foarte util, face de toate. Nu are capacitate prea mare, dar ne descurcam destul de rapid si atunci cand avem cantitati mai mari de procesat (legumele pentru zacusca, de exemplu), nici n-as fi crezut. Suntem foarte multumiti de el.
Pro: – compact, intr-adevar
– puternic