Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Probabil cel mai bun raport calitate/pret pentru un TV 4K de 124 cm.
Cons: Momentan nimic.

Televizorul este principala atractie si sursa de enterteinment din marea majoritate a locuintelor. De obicei, cand cineva are musafiri, acestia sunt primiti in sufragerie, unde televizorul este. Fie ca va uitati la un film sau pur si simplu la diverse emisiuni, televizorul intotdeauna este pornit cand aveti musafiri acasa, fie ca sunteti atenti sau nu la ceea ce se si transmite. In ultimul timp tehnologia a avansat foarte mult in acest departament iar marile companii au inceput sa produca televizoare din ce in ce mai destepte si mai performane.

Un astfel de model de televizor este Philips 49PUH4900/88, un TV LED care are o diagonala de 124 de cm. Din acest punct de vedere sta foarte bine, dar pentru a va bucura pe deplin de aceasta diagonala ar trebui ca distanta intre canapea, sau locul din care va uitati la TV, si TV-ul propriu zis sa fie destul de mare. Probabil cel mai important avantaj al acestui model este faptul ca intra in categoria Ultra HD cu ajutorul tehnologiei Pixel Plus Ultra HD, deci are o rezolutie 4K, adica 3840 x 2160 pixeli, de care va puteti bucura atunci cand va uitati la filmele si serialele preferate. Alte caracteristici speciale ale modelului 49PUH4900/88 ar fi functia Perfect Motion Rate 400 sau Micro Dimming Pro. Aspectul imaginii este de 16:9 iar luminozitatea este de 300 cd per mp.

res_23dae6f280f6aef26ba96c7f998bd54c_full

Pe partea de audio aveti o iesire RMS de 16 W iar printre functiile speciale se numara Incredible Surround, Clear Sound, Dynamic Bass Enhancement si Smart Sound, tehnologii care va ofera o experienta completa si exceptionala din punct de vedere vizual dar si auditiv. Player-ul multimedia integrat va permite sa va uitati la filmele sau serialele pe care le aveti deja cumparate fara sa mai conectati alte device-uri sau playere. In ceea ce priveste porturi, aveti la dispozitie o intrare USB 2.0, 3 porturi HDMI, un minijack pentru casti, o intrare SCART(RGB) si o iesire audio digitala.

Singurul dezavantaj al acestui TV este faptul ca este non Smart TV, dar cu siguranta multe lume nu foloseste functiile speciale, deci de ce sa nu economisiti niste bani si sa luati un model pe care il veti folosi la adevarata lui putere. Philips 49PUH4900/88 este un televizor superb, cu o diagonala de 124 cm si o rezolutie Ultra HD 4K unde o sa va uitati cu placere la filmele si serialele preferate.