Design
Functii
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Imagine incredibila, design superb, Wi-Fi remote functioneaza perfect, la fel si aplicatiile preinstalate. Pretul redus e foarte bun.
Cons: Telecomanda are lag destul de mare uneori.

In cazul in care nu te-ai hotarat inca ce televizor sa-ti iei, iata ca venim noi c-o sugestie: televizorul Smart Phillips 3D cu diagonala de 122 cm. Aceasta sugestie se aplica numai daca ai nevoie de un monitor performant 3D pentru filmele si videoclipurile tale, deoarece discutam despre un televizor cu plusurile si minusurile lui, insa care reuseste sa fie plus daca este sa facem media. Un dispozitiv de altfel perfect pentru cei ce-si doresc diagonala impresionanta direct in sufrageria lor. De asemenea, iata un televizor smart numai bun pentru romantici pentru ca detine tehnologia Ambilight, de altfel unica intre produsele Philips, care este capabila sa mareasca in asa fel imaginea, incat sa proiecteaze o zona luminoasa pe perete, de unde si atmofera romantica despre care mentionam mai devreme – mai in gluma, mai in serios.philips-PFS6609_face-g
Daca partea romantica am rezolvat-o, iata ca mai ramane de satisfacut cea realista in care avem nevoie de 4 trilioane de culori si un contrast sharp de 500.000:1, luminozitate acceptabila si o rezolutie de 1920 x 1080, specifica HD. Toate acestea plus Digital Natural Motion intregesc tabloul realist necesar oricarui iubitor de senzatii tari. Inchipuiti-va cum este sa vedeti un film de actiune cu asa coordonate senzationale! Adaugati elementul 3D si deja va puteti declara locuitorii altei lumi, o lume care seamana cu cea a dinozaurilor sau, de ce nu, chiar cu cea din The Walking Dead.
Ca monitor folosit strict in regimul de televizor clasic, Smart TV-ul Phillips 3D cu diagonala de 122 cm reprezinta varianta ideala, mai exact varianta de mare clasa. Din punct de vedere al unui smart TV, lucrurile nu stau chiar atat de stralucit, insa, utilizatorii lui acuzand un delay destul de mare la vizionarea clipurilor de Youtube, deconectare de la Wi-Fi si chiar inghetare a telecomenzii in sine. Toate astea in ciuda faptului ca discutam despre un procesor Dual-Core si un sistem Perfect Motion Rate de 600 Hz, care ar trebui sa imbunatateasca calitatea miscarilor. Cu toate astea, faptul ca avem parte de player integrat ar trebui sa mai indulceasca un pic situatia. Solutia noastra pentru aceasta problema este conectarea Smart TV-ului direct la reteaua mama prin mufa RJ45.
Un lucru bun il reprezinta capacitatea de a se conecta la Cloud, astfel, share-uirea de fisiere devine posibila chiar si pe Smart TV-ul noastru, lucru care, ar deveni imposibil in cazul in care cele mai sumbre scenarii ale utilizatorilor se adeveresc.