Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design superb, diagonala 164 cm, rezolutie 4K, sistem de operare Firefox, SMART. Functii extrem de multe si intuitive. Imagini extrem de clare, culori vibrante. Raport calitate/pret exceptional.
Cons: Nimic.

Televizoarele au avansat enorm de mult in ultimul timp, iar cele mai noi modele vin cu display-uri 8K, ceea ce inseamna o calitate a imaginii extraordinara. Totusi, tehnologia 8K nu a patruns atat de mult in vietilor noastre, ba chiar nici televizoarele cu o calitate 4K nu sunt atat de raspandite, dar cu siguranta mult mai prezente si mai accesibile decat cele 8K. La fel este si modelul TX-65CX700E de la Panasonic, care este cu adevarat un televizor de actualitate, fiind atat 4K Ultra HD cat si unul LED Smart 3D. Practic, tot ce ti-ai putea dori de la un televizor, acest Panasonic are deja, poate chiar si mai mult de atat.

Cu o diagonala de 164 de cm si un design extrem de interesant si modern, acest televizor te face sa te gandesti serios la posibilitatile pe care le avem si la cat de multe poate face acesta. Totusi, la aceasta diagonala ar trebui sa aveti o sufragerie destul de mare, si in special lunga, pentru ca distanta dintre televizor si canapea sau fotolii trebuie sa fie considerabila. Rezolutia de 3840 x 2160 pixeli face ca fiecare imagine sa fie impecabila si cu siguranta la un moment dat o sa va intrebati daca imaginea televizorului este mai clara si mai frumoasa decat ceea ce vedeti pe fereastra.

Panasonic-TX-55CX700E-review-beeld-2

Panasonic TX-65CX700E este un televizor smart si are ca sistem de operaer Firefox OS, ceea ce e destul de surprinzator pentru ca in general televizoarele ruleazape Android. Totusi, acesta folosesti Firefox OS si prin urmare are ca si browser Firefox-ul. Aveti o gramada de aplicatii interesante si functii prin Firefox care face ca experienta sa fie una si mai interesanta, putand accesa o gama variata de aplicatii care pot reda continut video cum ar fi Youtube. De asemenea, va puteti conecta smartphone-ul si puteti rula chiar de acolo diverse video-uri sau aplicatii.

In concluzie, acest televizor este unul extrem de bun. Are o diagonala putin cam mare, dar compenseaza prin imaginea clara pe care o ofera si tehnologiile interesante care ne fac experienta una inedita, cum ar fi Super Bright Panel care ajuta imaginea prin ajustarea luminozitatii, dar si multe altele pe care o sa le descoperiti butonand telecomanda si jucandu-va cu acesta. Pretul este unul destul de mare, dar cand va ganditi ceea ce primiti pentru acei banuti parca nu mai este atat de surprinzator.