Design
Clasa energie
Cuptor
Pret
Functii
User rating
Pros: Un pachet cu un design superb special creat pentru cei care apreciaza designul rustic ce acopera tehnologia moderna. Hota e buna, "trage" foarte bine mirosul si vaporii, cuptorul coace ca un cuptor electric normal, iar plita e superba, mai ales arzatoarele rapide.
Cons: Pretul poate fi un impediment.

Utilarea unei bucatarii este o sarcina destul de complicata in special daca vrei ca mobila sa se potriveasca cu echipamentul, culoarea peretilor si orice altceva aveti prin bucatarie. Stiu ca e o slujba grea, dar faptul ca iti poti lauda decizia luata de fiecare data cand gatesti ceva in minunata bucatarie o sa merite. Pentru ca o bucatarie sa fie completa cred ca este necesar sa ai o plita, un cuptor si o hota. Cu acestea 3 iti poti asigura mese delicioase in fiecare zi.

Din fericire, cei de la eMag au oferta perfecta, si anume pachetul “Studio Casa Rustic Nero Antracit”. Tot ceea ce iti trebuie pentru a gati cele mai delicioase mancaruri iti poti asigura prin acest pachet rustic. Cu siguranta ai o alegere de facut, adica sa iti cumperi direct un aragaz care are deja cuptor. Aceasta decizie are atat avantaje, cat si dezavantaje. Avantajele cuptorului electric Rustic care vine in acest pachet sunt, cu siguranta, functiile smart pe care nu le gasesti atat de usor la cuptorul unui aragaz.

studiocasa

Printre acestea se numara programarea de incepere si terminare a coacerii, care nu pare o functie atat de interesanta, asta pana incepi sa o folosesti. Faptul ca poti pleca de acasa programand cuptor sa iti incalzeasca mancarea pentru ca atunci cand ajungi acasa sa te bucuri imediat de masa calda pe care o asteptai. Plita cu gaz are 4 arzatoare, 2 semi-rapide, unul rapid si unul auxiliar de dimensiuni diferite. Aprinderea este extrem de usoara, prin buton, dar vine si cu valve de siguranta ceea ce inseamna ca nu trebuie sa fii ingrijorat cand copiii se afla prin bucatarie.

Despre hota nu sunt multe de specificat. Are o dimensiune de 60 de cm si 3 viteze, cea mai puternica fiind de aproape 500 de mc pe ora. Are doua lampi de 40 W, filtre metalice antigrasime iar toate acestea sunt reglabile prin butoane de tip slider.

In concluzie, acest pachet rustic este perfect pentru o bucatarie. Ai tot ceea ce iti trebuie prin cuptorul incorporabil, plita cu gaz si hota. Partea cea mai buna este ca nu trebuie sa va faceti griji ca nu se potrivesc una cu cealalta, toate avand un design rustic. Cuptorul are functii si tehnologii care iti vor face viata mai usoara, plita vine cu 4 arzatoare de dimensiuni si viteze diferite iar hota are o putere mare de absorbire iar cele doua lampi iti vor oferi lumina necesara atunci cand cea naturala nu este de ajutor.