Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Consum redus datorita DC Inverter, functii speciale, filtru multiplu cu deodorizant, pret redus.
Cons: Lipsa kit de instalare

Aparatele de aer conditionat Osaka sunt acum si in oferta celui mai mare magazin online din Romania, iar acum in aceasta perioada ele beneficiaza si de reduceri substantiale de pret, deci puteti achizitiona modelul Osaka OHW12DLC8 Inverter  chiar daca aveti un buget mic pentru ca acesta are un pret foarte bun ().

Acest model il recomand celor care isi doresc un aparat de aer conditionat fiabil, cu functii indeajuns de bune incat sa te faca sa te simti comfortabil, insa in limita a unui buget redus. Capacitatea de care dispune (12.000 BTU) ne indica faptul ca este destinat spatiilor medii precum apartamentele cu 2 camere, garsonierelor mari, spatiilor de birouri medii sau spatiilor comerciale de pana in 40 m2.

Design

Imbina in mod placut clasicul cu modernul, linii rotunjite, colturi la fel, nuante de gri cu verde inchis, afisaj LCD in dreapta, logo in stanga pentru unitatea interioara. Dimensiuniile acesteia sunt un pic mai reduse fata de cele ale unui aparat clasic. Se potriveste atat intr-o locuinta moderna cat si intr-una clasica.

Telecomanda este destul de mare, la fel de colorata (verde, gri si alb) ca si unitatea interioara, dispune de un afisaj mic si de butoane mari, usor de manevrat si intuitiva.

Specificatii tehnice

Cum am specificat si mai sus, dispune de 12.000 BTU, de tehnologia Inverter pe care toate aparatele de aer conditionat produse din 2014 trebuie sa dispuna, tehnologia ce face ca si clasa de eficienta energetica atat pentru functia de incalzire cat si pentru functia de racire sa fie clasa A, ceea ce indica un consum redus. In plus, acest model de aparat consuma doar 1W atunci cand sta in StandBy, ca o comparatie, un model oarecare consuma 5W in StandBy.

Filtrele unui aparat de aer conditionat au devenit extrem de importante in zilele noastre cand pe timp de vara se pot contacta diverse boli ce se transmit prin aer. Osaka OHW12DLC8 dispune de un filtru performant ce protejeaza impotriva: alergenilor, bacteriilor si a prafului, in plsu acest tip de filtru improspateaza incaperea cu propiul sau deodorizant.

split-de-perete-inverter

 

La capitolul functii speciale trebuie neaparat sa precizez faptul ca pe langa cele clasice precum dezumidificare sau ventilare avem functia de purificare, auto-restart si sleep mode.

Zgomotul produs de un aparat de aer conditionat poate fi deranjant uneori, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca cel mai mare zgomot il produce unitatea exterioara (de aceea va sfatuiesc sa alegti cu grija peretele unde o amplasati), in ceea ce priveste unitatea interioara, cea a acestui model produce un maximum de 55 dB, echivalentul unei combine frigorifice, in grafic cu celelalte modele de aere conditionate.

Concluzie

Osaka OHW12DLC8 Inverter este un model de aer conditionat care in urma cu 2-3 ani putea fi catalogat lejer la categoria premium, insa cum majoritatea modelelor din categoria sa detin cam aceleasi specificatii trebuie sa amintesc doar ca acesta apartine unui brand cunoscut in intreaga lume, dispune de cateva specificatii tehnice in plus fata de cele din categoria sa si nu in ultimul rand are un pret excelent in acest moment.

*Acest model este la promotie AZI