Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Raport calitate/pret excelent, tehnologia DC Inverter, functii speciale, filtre speciale, consum redus de energie
Cons: Nivel de zgomot un pic mai ridicat in momentul cand functioneaza la capacitate maxima.

Vara lui 2015 se anunta cu siguranta una dintre cele mai calduroase din ultimii ani daca in zilele acestea la inceput de iunie termometrul arata peste 30 de grade Celsius, cu 7-8 mai mult grade fata de graficul normal, lucru ce ar putea insemna un sfarsit de iunie si un inceput de iulie insuportabil cu temperaturi ce vor atinge adeseori si 40 de grade Celsius.

Daca nu aveti un aer conditionat sau aveti unul vechi si doriti sa-l schimbati, iar suprafata spatiului pe care vreti sa-l raciti nu depaseste 30 m2, va recomand aparatul de aer conditionat Osaka OHW09DLC8 Inverter. Acest model are un pret excelent in aceasta perioada cand beneficiaza de o reducere semnificativa (VEZI PRETUL REDUS AICI) oferind un raport calitate/pret mai mult decat convenabil.

 Design

Stilul clasic se imbina elegant cu marginile rotunjite moderne, culoriile intr-o nuanta fada de verde amintesc de tehnologia Inverter prietenoasa cu mediul inconjurator, forma simpla ce face ca unitatea interioara sa se potriveasca in majoritatea locurilor unde ati putea-o amplasa. Afisajul LCD este amplasat in partea dreapta, telecomanda este de marime normala, iar unitatea exterioara este patratoasa si imi pare un pic mai ingusta fata de alte modele din categoria sa.

aer osaka

Specificatii tehnice

Spre deosebire de alte modele din raza sa de pret (ma refer strict la pretul redus) Osaka OHW09DLC8 Inverter dispune de mult mai multe functii si ofera un plus de confort utilizatorului. Incepem cu capacitatea sa de racire de 9000 BTU suficienta pentru o garsoniera sau o incapere mai mare. Continuam cu tehnologia DC Inverter ce ofera un consum extrem de redus de energie, doar 1W in modul standby fata de aparatele clasice ce consuma chiar si 5W in standby. Un alt avantaj al acestui model este faptul ca poate functiona si la temperaturi extreme (pe racire chiar si cand sunt +40 grade C, iar la incalzire chiar si la -15 grade C).

Ventilatorul unitatii exterioare dispune de 5 viteze rezultand o turatie variabila si implicit un consum mai redus de energie.

Functii speciale:

  • Auto-generare cod eroare – functia prin care aparatul afiseaza un cod de eroare in caz de o problema apare, insa continua sa functioneze pentru a asigura confortul in incapere
  • Mod turbo – niciodata nu a fost mai usor sa racesti o locuinta
  • Purificare – functia prin care sunt puse la treaba filtrele speciale anti-alergeni, anti-praf si anti-bacterian
  • Dezumidificare – functia prin care se elimina excesul de vapori de apa din incapere

Acest model dispune in plus si de un filtru special pe care nu l-am mai intalnit pana in prezent la alte modele, filtrul anti-formaldehide, acest filtru compusii volatili, gazele nocive si mirosurile neplacute, oferind un plus de confort si de siguranta.

Concluzie

Un aparat de aer conditionat ce vine dotat cu cele mai noi tehnologii, cu cele mai multe filtre pentru aer, cu un consum redus de energie si cel mai important, cu un pret foarte bun. Renumele japonez isi spune cuvantul inca odata, astfel avem de a face cu un aparat de aer conditionat premium la pret de unul clasic.