Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Kit de instalare inclus, compresor Panasonic, Inverter A+, nivel de zgomot redus
Cons: Design invechit, functii modeste

Precum si fratele sau mai mic cu 9000 BTU si modelul de 12000 BTU se diferentiaza prin faptul ca dispune de kit de instalare inclus in pret si totodata de un pret accesibil care este in acets moment redus find inclus intr-o promotie speciala (Vezi pretul special AICI).

Design

Cum am specificat si la modelul de 9000 BTU, cei de la Nordstar nu au pus accent pe aspectul aparatelor nici la exterior si nici la interior, insa am putea spune ca acest model este unul special pentru ca la unitatea interioara utilizeaza doar 2 nuante de culori: alb si negru, un pic sumbru si prea clasic as indrazni sa spun, dar pana la urma e o chestie de gusturi, personal nu sunt incantat de cum arata unitatea interioara si nici dimensiunile nu sunt unele standard find un pic mai mare. Telecomanda in schimb este una mai micuta, rotunjita in capete si pare mai usor de manevrat, afisajul insa e unul mic.

aer_conditionat_nordstar_cs-35v3a-mb137ay4h_inverter_12000_btu_2

Specificatii tehnice

Modelul de 12000 BTU dispune de tehnologia Inverte si de clasa energetica de racire A+ cu un consum mediu anula estimat de 219 kw, ceea ce inseamna foarte putin. Adevaratul avantaj pe care il prezinta acest model de la Nordstar este compresorul Panasonic pe care il “ascunde sub capota”, un compresor fiabil, economic si silentios.

Ca orice alt model de AC din zilele nostare si Nordstar CS-35V3A-MB137AY4H dispune de filtru anti praf si anti bacterii, un filtru ce purifica aerul care intra in locuinta si va protejeaza de particulele de praf ce pot contine microbi sau virusi.

La capitolul functii speciale modelul in cauza dispune de:

  • dezumidificare – elima vaporii de apa din locuinta
  • timer – il puteti seta sa se opreasca la o anumita perioada de timp
  • sleep mode – functia care il face mai silentios pe timpul noptii
  • dezghetare automata – pe timpul iernii mai intai se dezgheata si apoi porneste

Kitul de instalare inclus in pret reprezinta un alt avantaj al acestui model, avantaj ce aduce cu sine si o economie in bugetul dvs. si de care trebuie sa tineti cont atunci cand cautati un aparat de aer conditionat ieftin, fiabil si economic.

Nivelul de zgomot este unul redus (doar 40 dB pentru un AC de 12000 BTU) ceea ce este o noua surpriza de care se pot bucura clientii care aleg Nordstar.

Concluzii

Aparatul de aer conditionat Nordstar 12000 BTU inverter este unul pe care il recomand celor cu buget redus care nu tin foarte mult la aspect cat tin la fiabilitatea si calitatea unui produs electrocasnic. Design-ul este unul clasic cu nuante sumbre, insa compresorul Panasonic, tehnologia Inverter, Clasa A+ si kitul de instalare inclus sunt avantaje ce recomand acest model celor ce isi doresc un AC pentru un apartament, spatiu de birou sau casa.

Acest aparat este la promotie AZIVezi pretul special si oferta AICI