Design
Clasa energie
Functii
Pret
Functii
User rating
Pros: Functii multiple, design superb, capacitate foarte mare, raceste exact cum trebuie si este cel mai bun lucru in care un barbat poate investi.
Cons: Deocamdata nimic.

Pasionatii de vinuri bune cu siguranta au in locuintele lor un racitor de vin care sa le asigure temperatura perfecta si locul de depozitare cel mai bun pentru cele mai de pret sticle ale lor. Desi nu sunt un mare bautor al vinurilor, ma delectez din cand in cand cu un pahar de vin alb, rece, si pot sa spun ca un racitor de vinuri este acel obiect electrocasnic de care nu credeai ca ai nevoie, pana in momentul in care il incerci sau il vezi la un prieten acasa. Dupa aceea mintea ta iti spune ca trebuie neaparat sa iti cumperi unul, fie ca e unul micut de cateva rafturi unde sa incapa cateva sticle de vin sau unul mai impozabil, cum e racitorul de vinuri MIELE KWT 6831 SG.

Spun impozabil pentru ca este un aparat frigorific de 192 de cm inaltime, 70 de cm lungime si 75 de cm adancime. Mai usor de spus, are dimensiunile unui frigider, poate un pic mai ingust, dar inaltimea este cam aceeasi. Modelul MIELE KWT 6831 SG are un volum net de 505 litri ceea ce inseamna ca se pot depozita in jur de 180 de sticle de vin si consuma 245 de hWh pe zi, clasandu-se in clasa de eficienta energetica B. Sistemul de racire Dyna Cool asigura temperatura vinului care poate fi depozitat pe cele 13 rafturi telescopice are racitorului. Acestea nu sunt orice tip de rafturi, ci sunt fabricate din lemn de salcam, pentru un design cat mai rustic.

racitor miele

Usa este una de sticla, cu filtru UV, reversibila si se deschide pe partea dreapta, iar cu ajutorul tehnologiei SoftClose are se ocupa de inchiderea amortizata a usii nu trebuie sa iti faci griji ca se va tranti sau ca se va sparge prin acest mod. Ca si temperaturi si mod de racire, modelul de la MIELE are 3 zone de temperatura iar cu ajutorul tehnologiei TouchControl puteti modifica si controla electronic temperatura racitorului care se poate regla intre +5 si +10 grade Celsius. Pe langa toate aceste functii, racitorul MIELE KWT 6831 SG vine si cu un filtru de carbune care indeparteaza si previne aparitia mirosului dar si cu o functie care permita setarea unei alarme sonore pentru ca sticlele dumneavoastra de vin sa fie in siguranta.

Adevarul este ca acest mod de racitor de vin are foarte multe avantaje. Functii inteligente precum SoftClose, TouchControl, filtrul de carbune, o capacitate impresionanta de aproape 180 de sticle ce pot fi depozitate pe 13 rafturi telescopice, posibilitatea de a pune alarma sonora, un consum energetic decent pe ora, iluminare interioara de tip LED si design-ul modern sunt doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa cumperi acest racitor de vin. Singurul dezavantaj ar fi pretul, dar cu siguranta pasionatii de vin care au o colectie impresionanta si de valoare vor dori un astfel de “seif” pentru vinurile lor.