Clasa energie
Dotari
Design
Nivel zgomot
Pret
User rating
Pros: Cel mai mare avantaj al acestui model este pretul sau foarte mic in raport cu brand-ul compresorul, clasa A de energie si capacitatea de racire.
Cons: Tinand cont ca este un aparat ieftin si ca nu se asteapta nimeni ca acesta sa dispuna de prea multe functii sau tehnologii nu cred ca ar putea cineva sa spuna ceva de rau in afara faptului ca nu are inclusi si kit-ul de instalare.

Aparatele de aer conditionat Midea sunt considerate unele din clasa entry-level sau mai pe romaneste, din clasa celor ieftine. Totusi daca sunt ieftine nu inseamna ca sunt si proaste asa cum mai toata lumea tinde sa gandeasca despre un asemenea produs din categoria asta de pret. Ca sa dau un exemplu, un TV LCD Toshiba la pretul de 899 lei este unul ieftin, insa acest lucru nu presupune ca e si prost ci doar ca nu ete inzestrat cu cele mai noi tehnologii de genul SMART, internet sau 3D, asa este si cu aparatele de aer conditionat precum e si Midea MSR1-12HRN1-QC2, un aparat ieftin care nu este dotat cu cele mai noi tehnologii cum ar fi inverter, dar care isi face treaba foarte bine. Pretul acestui aparat in momentul de fata este de 1.299 lei  1.099 lei().

Design

Nu se remarca prin nimic deosebit la acest capitol ba din contra are un aspect banal, obisnuit, insa asa cred ca ar trebui sa si fie un aparat de aer conditionat ieftin si bun. Unitatea interioara este de culoare alba, este rotunjita atat la colturi cat si in partea inferioara unde este amplasat splitul. Logo-ul companiei este pus in partea stanga, iar in partea dreapta avem afisajul impreuna cu butonul fizic de on/off (asta pentru cei care nu gasesc telecomanda atuncicand vor sa proneasca ori sa opreasca aparatul).

Midea_MSR_12HRN1

Specificatii tehnice

Primul lucru ce trebuie specificat la acest capitol este fara indoiala capacitatea de racire si incalzire a acestui aparat, astfel Midea MSR1-12HRN1-QC2 are o capacitate de 12.000 BTU pentru ameble sale functii principale. Capacitate ce poate raci locuinte cu suprafete cuprinse intre 20 si 45 mp, uneori se poate ajunge si pana la 50 (depinde foarte mult si de daca locuinta este decomandata sau nu si evident unde va fi amplasat aparatul).

Faptul ca acest aparat este dotat cu un compresor rotativ produs de una dintre cele mai apreciate companii la nivel mondial nu poate fi altceva decat o garantie in plus asupra calitatii acestui produs care desi este unul ieftin ofera calitate la standarde inalte.

Un mare plus pe care se mai bazeaza acest model de aparat este clasa de energie pe care a obtinut-o si pentru care este certificat, clasa A.

Pentru ca aerul ce va intra in locuinta dvs. sa fie unul curat, fara particule de praf, fara microbi si alergeni, inginerii de la Midea au incoporat un filtru din Carbon Activ menit sa devina o bariera perfecta intre praf si microbi si locuinta dvs.

Concluzii si pareri

Acest model de la Midea nu este adresat persoanelor care vor un aer conditionat de ultima generatie cu tot felul de functii mai mult sau mai putin folositoare, functii care inseamna de cele mai multe ori bani in plus. Acest aparat este unul simplu si de efect. Are 12.000 BTU, un compresor puternic si fiabil, un filtru de carbon activ si clasa de energie A, deci e si economic.Pe scurt, un aer conditionat ieftin si bun.

aer conditionat Midea