Design
Functii
Iluminare
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: O tastatura pentru un gamer care se respecta, foarte customizabila, iluminare foarte buna, taste moi si fine la atingere, butoane pentru aproape orice iti trece prin cap, placa audio incoporata, afisaj cu datele PC-ului, temperaturi, rotatii, etc.
Cons: Pretul este singurul inconvenient.

Logitech este una dintre companii care ne aduce an de an cele mai bune periferice pentru gaming, in special mousi si tastaturi. Chiar daca si competitorii incearca din greu sa lanseze modele interesante, cred ca putem spune ca Logitech este la un alt nivel. Daca nu sunteti convinsi inca, sunt de parere ca ultimele lor tastaturi, cum ar fi si Logitech G510s, ar trebui sa va faca sa fiti de acord cu mine. Pur si simplu ceea ce cei de la Logitech au facut este sa ne ofere una dintre cele mai bune tastaturi de pana acum in ceea ce priveste gaming-ul.

Primul lucru pe care trebuie sa il spun despre aceasta tastatura este ca design-ul este unul extrem de fain si de interesant. Pur si simplu iti sare in ochi si nu poti sa treci cu vederea peste felul in care aceasta tastatura lumineaza si bineinteles felul in care arata. Partea cea mai buna este ca Logitech a ascultat cererilor fanilor si utilizatorilor iar feedback-ul acestora a fost transpus in aceasta tastatura in care ai tot ceea ce iti poti dori. Cel mai interesant feature al acesteia este cu siguranta faptul ca fiecare buton are propria lui iluminare pe care o poti schimba oricand. Fiecare tasta se poate customiza in asa fel incat sa lumineze exact cum vrei tu, avand la alegere nu mai putin de 16 milioane de culori. Acum iti poti face ca fiecare buton sa lumineze intr-un mod diferit. De asemenea, puteti atribui o culoare unica fiecarui profil, ceea ce inseamna ca o sa va dati imediat seama de profilul selectat din culoarea pe care o au butoanele.

G510s

Un alt lucru interesant pe care l-au adaugat cei de la Logitech este display-ul de tip LCD pe mijlocul tastaturii in partea superioara. Acesta iti poate oferi statistici din joc sau chiar informatiile de sistem. In partea stanga a tastaturii o sa gasesti alte 18 butoane separate si programabile. Ai la dispozitie pana la 54 de functii peste acestea cu 3 macro-uri pentru fiecare tasta, doar sa le tii minte. Cu aceasta tastatura, imaginatia ta poate sa zburde in libertate.

Ca o concluzie, sunt de parere ca tastatura G510s de la Logitech este o tastatura perfecta pentru gameri. Ai la dispozitie 16 milioane de culori cu care te poti juca si sa iti faci fiecare buton sa lumineze intr-o culoare diferita. De asemenea, mai ai 18 butoane programabile pe care poti sa pui pana la 3 macro-uri pentru fiecare tasta. Nu stiu ce isi poate dori mai mult un gamer de la o tastatura.