Performanta
Design
Specificatii
Pret
Functii
User rating
Pros: Mouse-ul cu cel mai bun senzor laser de pe piata, vine cu greutati la pachet ce pot fi scoase sau adaugate in functie de preferinte, design masiv.
Cons: Un pic cam inalt, nu e recomandat celor cu maini mai mici, ar putea fi dificil de controlat.

Sa fii gamer e o responsabilitate mare care are un cost pe masura. Deja stim ca gamerii sunt impartiti in doua: cei care prefera jocurile pe console si cei care prefera jocurile pe PC. Nu v-om face nici o analogie sau diferenta intre acest doua tipuri de gameri si o sa va spun de pe acum ca cel mai important lucru este ca tu sa te simti bine si sa te distrezi, fie ca te joci de pe o consola sau de pe un desktop. Costurile pentru un gamer care prefera sistemul desktop sunt mai mari. Pe langa PC-ul in sine care necesita upgrade-uri ocazionale, mai ai nevoie si de periferice de calitate precum monitor, tastatura, casti si cel mai important, un mouse de calitate.

Logitech G502 Proteus Core este un mouse care se regaseste in categoria aceasta, de mousi de calitate pe care fiecare gamer ar trebui macar sa il incerce. Ce imi place cel mai mult la Logitech G502 este design-ul modern, deloc plictisitor pe care il are acest mouse. Alegerea mouse-ului este o alegere grea, in special pentru ca exista foarte multe tipuri diverse de astfel de periferice. Logitech G502 11 butoane programabile si bineinteles, o rotita. Partea buna este ca butoanele sunt raspandite pe peste tot pe mouse, ceea ce este mai bine pentru ca o sa va fie mai usor sa retineti ce face fiecare, in special in jocuri, unde este cea mai mare nevoie.

logitechg502

Pentru ca cei de la Logitech stiu ce inseamna sa fii un gamer pretentios si ca fiecare dintre noi are o alta idee pentru mouse-ul perfect au implementat o chestie foarte desteapta la modelul G502. Sub capacul din spatele mouse-ului o sa gasiti 5 greutati, fiecare de 3,6 grame, pe care le puteti aseza in locul destinat fiecareia si astfel sa aveti un mouse mai greu, ceea ce va ajusta balansul si bineinteles experienta dumneavoastra cu acest mouse.

In concluzie, Logitech G502 Proteus Core este solutia pentru un mouse de gaming foarte mult, customizabil si bun ca pret. Pe langa cele 11 butoane programabile, ai la dispozitie si cele 5 greutati pe care poti sa le folosesti sau nu, depinzand de preferintele tale si de modul in care te simti mai confortabil. Pe langa toate aceste functii, mouse-ul mai dispune si de tehnologia Logitech G Delta Zero, care ii permite rezolutiei sa fluctueze intre 200 si 12,000 de DPI care te poate ajuta in diverse jocuri.