Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Design surprinzator de elegant pentru un tv ieftin, diagonala mare (108 cm), imagine clara, culori deosebite, consum redus de energie.
Cons: Timp cam mare de raspuns pentru telecomanda.

Daca vreti sa-ti schimbi televizorul cu tub primit de la parintii parintilor tai nu cred ca exista o perioada mai buna decat aceasta sa o faci. 2015 a fost un an bun pentru televizoare, un an in care au aparut foarte multe modele de tip Ultra HD 4K dar au fost introduse si modelele 8K, mult mai scumpe si cu siguranta nu atat de folositoare, cel putin in aceasta perioada. Exista foarte multe modele cu un pret accesibil pentru toata lumea care isi fac treaba, fie ele Smart TV-uri sau nu. Adevarul este ca nu sunt multe functii pe care un Smart TV sa le aiba si care sa si fie folosite des de utilizatori.

Un model foarte bun si interesant este Game TV-ul 43LF510V de la LG, un televizor cu o diagonala de 109 cm si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, aspectul imaginii fiind 16:9. Acest televizor, care face parte din gama anului 2015, este unul non Smart TV, ceea ce inseamna ca pretul lui este mai scazut, ceea ce reprezinta un mare avantaj. Functii precum browser-ul sau aplicatia YouTube nu sunt chiar atat de folosite, in special de persoanele care trec de la un televizor foarte vechi la un astfel de model.

lgtv1

Sistemul audio care vine cu acest TV este unul de tip stereo, cu doua iesiri RMS de 5 W fiecare. Printre tehnologiile speciale care sunt folosite la redarea unui sunet cat mai placut se numara Dolby Digital, Virtual Surround si Clear Voice II. Player-ul multimedia integrat va permite sa rulati filmele si serialele deja cumparate fara probleme sau fara a cumpara un alt player. Ca si porturi si conexiuni aveti la dispozitie o intrare HDMI, un slot CI, 2 RF in, un SCART (RGB) si un RS232C. Intrarea HDMI va permite sa conectati diverse console sau laptop pentru a va putea juca pe televizor sau sa va uitati la orice tip de videouri.

In concluzie, daca vreti sa va schimbati televizorul cu siguranta modelul 43LF510V de la LG ar trebui sa fie luat in considerare. Raportul calitate pret este excelent, are o diagonala buna de 109 cm, nu este Smart TV ceea ce inseamna ca nu platiti bani pe ceva ce nu folositi. Functiile si tehnologiile precum Senzor Motion Eco sau Digital Dolby Virtual Surround va vor face experienta si mai placuta iar in acelasi timp consumul de energie va fi unul redus.