Design
Panel
Specificatii
Pret
Calitate
User rating
Pros: Recomand PRO:: este bun pentru pretul lui, bun raport calitate pret PRO:: Subtire Culori excelente
Cons: Se pare ca nu suporta sunet DTS al mkv-urilor

Un super TV FullHD, in fapt cel mai ieftin tv full hd de la LG, un lucru ce trebuie mentionat pentru cei care sunt in cautarea unui TV simplu de generatie noua (a se citi fabricat in 2014). As putea spune ca cei de la LG s-au intrecut pe ei insasi cu aceasat gama de televizoare full HD ieftine, design0ul nu este unul robust cum ne-am fi asteptat in cazul unui tv cu direct LED, este chiar elegant, cu finisaje de calitate asa cum ii sta bine unui tv de marca.

Partea de specificatii tehnice am putea crede ca nu este tocmai bogata tinand cont de titulatura de TV ieftin, insa suntem in anul 2014 si acest lucru schimba total abordarea producatorilor. Avem un TV cum panel LED (direct LED cum am specificat mai sus), tuner digital DVB-C/T2, slot CI+ pentru decodarea posturilor HD criptate (celelalte vor fi decodate de tuner-ul digital), 2 intrari HDMI (din care una speciala pentru conectarea dispozitivelor mobile – tableta ori smartphone) si un slot USB pentru conectarea unui HDD extern ori a unui stick pentru redarea de imagini, filme (chiar si mkv-uri).

Pe scurt, avem de a face cu un TV Full HD de calitate cu dotari ce devin standard pentru un TV ce se respecta si in plus de toate cu un pret extraordinar de bun daca il gasiti in promotie cum e acum sau probabil cum va fi si de Black Friday 2014 2015

lg-32lb5610-view-2_