Design
Specificatii
Functii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Un laptop cu un design bun, ins acu specificatii slabe, daca ar fi avut o memorie RAM mai mare se putea spune ca raportul calitate/pret e echitabil.
Cons: Memorie RAM mica pentru 2015.

In ultimul timp au aparut atat de multe modele de laptop-uri incat nu ar trebui sa fie o scuza sa nu ai unul, cel putin in aceste timpuri. Faptul ca exista din ce in ce mai multe companii care produc produse de calitate inseamna ca preturi nu sunt chiar atat de mari. Diversitatea care este acum pe piata ne permite sa ne cumpari laptop-uri scumpe, pentru gaming sau pentru munca, dar si modele mai ieftine pe care doar sa ne uitam la filme, sa ascultam muzica, sa lucram cu documente Office si alte activitati de baza.

Un astfel de model, cu un pret foarte bun pentru ceea ce ofera este Lenovo IdeaPad 100-14. Pentru 1300 de lei va puteti asigura un laptop pe care sa il luati cu voi la scoala, la munca sau in vacanta. Nu are specificatii de top si probabil nu o sa va puteti juca pe el decat jocuri online sau indie, dar o sa va serveasca bine in alte domenii. Cum am spus si mai sus, este un laptop pe care sa te relaxezi. Display-ul de 14 inch cu format HD, de tip LCD LED care are o rezolutie de 1366 x 768 pixeli o sa va permite sa va uitati linistiti la filmele si serialele preferate. Cu ajutorul portului HDMI va puteti conecta laptop-ul la un televizor sau un monitor mai mare pentru o experienta mai buna.

LENOVO1

Procesorul este N2840, Intel Celeron Dual Core, adica are 2 nuclee. Frecventa acestuia este de 2160 MHz, memoria cache de 1024 KB iar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost ajunge pana la 2580 MHz. Ca si memoria RAM, Lenovo IdeaPad 100-14 vine cu 2 GB RAM de tip DDR3 si o frecventa de 1333 MHz. Partea buna este ca acest model are doua sloturi pentru memoria RAM si doar unul din ele este ocupat cu placuta de 2 GB, ceea ce inseamna ca un upgrade la 4 GB este extrem de usor de facut si chiar recomandat. Hard disk-ul are 500 GB si 5400 de rotatii pe minut, suficient pentru a stoca muzica, poze si orice alte documente importante.

In concluzie, daca ai nevoie de un laptop pentru vacante, pentru luat la scoala sau la munca unde lucrezi cu diverse documente de tip Office, cu siguranta Lenovo Ideapad 100-14 este modelul de care ai nevoie. Are un pret foarte bun iar pentru un utilizator de internet, filme si muzica este cea mai buna alegere.