Design
Clasa energie
Nivel zgomot
Functii
Capacitate
User rating
Pros: Diemnsiunile mici, clasa de eficienta energetica A+, nivelul de zgomot redus sipretul mic pe care il are o recomanda.
Cons: Nu are prea multe functii si nu este spatioasa.

Lazile frigorifice stiu ca sunt printre cele mai utilizate aparate electrocasnice pe timp de vara, alaturi de aparatele de aer conditionat, combinele frigorifice si ventilatoarele. Insa, o lada frigorifica e buna pe langa casa unui om si pe timp de toamna/iarna pentru ca poti sa pui la pastrare in ea alimente si nu numai care le-ai strans pe timpul verii. De cele mai multe ori se pune carne (fie de porc, vita, peste sau pui), legume si multe altele. Scopul fiind acela de a pastra alimentele bune pentru o perioada mai indelungata de timp. Dat fiind faptul ca frigiderele si combinele frigorifice nu au capacitati destul de mari incat sa poti pastra o cantitate mai mare, solutia devine lada frigorifica.

G_755130_A este o lada cu o capacitate mica in comparatie cu alte lazi, insa ea are si un pret pe masura, adica mic, dar si consuma foarte putin, deci si o factura mai mica la energie. Acest tip de lada poate fi utilizata in completarea unei combine sau a unui congelator. Capacitatea de care dispune este de 102 litri, suficienta pentru o familie care locuieste la bloc si are nevoie de a pastra anumite alimente pentru o perioada mai indelungata de timp. Avantajul major al acestei lazi sunt dimensiunile mici pe care le are si in consecinta faptul ca poate fi amplasata oriunde. Dimensiunile ei sunt: 85 x 55 x 59.3 cm, deci este ingusta si foarte putin adanca, are dimensiunile unui aragaz de tip mic.

In ceea ce priveste consumul de energie se pare ca aceasta lada consuma foarte putin deoarece a obtinut clasa de eficienta energetica A+, avand un consum mediu pe an de doar 180 kw.

Printre avantajele suplimentare pe care le ofera se afla si cosurile mari cu ajutorul carora se pot organiza mai usor alimentele, dar la acest capitol trebuie neaparat sa pomenesc si de condensatorul integrat ce are ca scop captarea umezelii pentru ca dvs sa nu va faceti griji in privinta locului unde va fi amplasata aceasta lada.

Pareri clienti:

Silviu:

Produsul este perfect pentru apartamentele de boc, unde spatiul de depozitare este restrans. Functioneaza foarte bine si e foarte usor de programat.