Design
Clasa energie
Specificatii
Pret
Nivel zgomot
User rating
Pros: Cuva este din titan (nu mai ai nevoie de Calgon), clasa de eficienta energetica cea mai buna, este modelul slim, ocupa spatiu mai putin, functii extrem de multe si eficiente, nivel de zgomot foarte redus.
Cons: Pentru ca slim uneori e posibil sa mai cada rufe cand le scoti din cuva ( ma refer la soseste in special).

In cazul in care intentionati sa va cumparati o masina de spalat rufe noua, poate ar trebui sa cititi mai multe amanunte despre aceasta masina de spalat, extrem de performanta dar si destul de ieftina in raport cu performanta sa. Cine nu a auzit de Ecotech pana in momentul de fata, e bine sa stie ca aparatele aflate sub aceasta egida indeplinesc cele mai inalte standarde din punct de vedere energetic. Astfel, avem parte de o garantie a standardelor ridicate ale eficientei de spalare. Stim cu totii cat de important este ca obiectul nostru electrocasnic, ori de care natura ar fi acesta, sa nu consume mult din doua motive extreme de simple: sa economisim bani pe care i-am putea folosi in alte scopuri si sa ajutam mediul inconjurator sa nu mai fie atat de poluat. Aceasta masina de spalat are clasa de eficienta energetica de A+++, asa ca, ea reprezinta alegerea perfecta a unui om orientat spre ecologie.
In plus, vorbim despre Woolmark Platinum Care, care reprezinta certificarea cea mai importanta emisa de The Wookmark Company. La ce hotpointanume se refera aceasta certificare? Ca sa fim mai exacti in exprimare, discutam despre o certificare care atesta faptul ca masina de spalat este capabila sa spele chiar si acele haine pe a caror eticheta apare atentionarea spalarii manuale obligatorii. Fibrele cele mai fine sunt tratate cu maxima grija, hainele noastre pastrandu-si moliciunea si finetea chiar si dupa 20 cicluri consecutive de spalare.
Ce-ar fi daca masina noastra de spalat rufe ar fi si ceva mai silentioasa? Stim cu totii cat de galagioase pot fi unele masini, mai ales dupa cateva cicluri bune de spalare. Vedeta noastra de astazi se incadreaza in gama Super Silent si detine un motor trifazat care inlatura zgomotele puternice ale centrifugarii. Astfel, daca dorim sa citim in liniste o carte, cat timp masina de spalat rufe isi face treaba, putem sa facem asta fara sa ne mai deranjeze zgomotul. Cu 74 decibeli la cetrifugare si 58 decibeli la spalare, putem sa ne declaram multumiti!
O alta problema mare pe care o au masinile de spalat rufe ale tuturor generatiilor este patarea. Din cauza gestionarii incorecte a apei si a deterergetului, aparitia petelor este, de cele mai multe ori, inevitabila. Cu tehnologia anti-stain putem fi siguri ca astfel de incidente nu ni se mai intampla pentru ca exista un buton special care agita apa la momentul optim, dupa care jongleaza cu temperaturile.
Aceasta masina de spalat rufe este una cu incarcare frontala, afisaj LCD, viteza de centrifugare de 1200 rotatii pe minut, program de lana si de bumbac si sistem de siguranta impotriva copiilor.