Design
Functii
Specificatii
Pret
Pareri
User rating
Pros: Raport calitate/pret foarte bun, singura hota incorporabila cu 2 motoare sub 350 lei.
Cons: Nimic momentan.

Chiar daca bucatarie nu este locul tau preferat din casa, asta nu inseamna ca nu trebuie sa te ocupi si sa aranjezi acel loc asa fel incat, de putinele ori cand intri acolo, fiecare lucru sa fie la locul lui si sa stii cum sa le folosesti pe toate. O bucatarie complet mobilata si utilata poate contine multe lucruri interesante, electrocasnice performante si moderne. Pe langa aragaz, cuptor incorporabil, cuptor cu microunde, diverse roboti de bucatarie si multe altele, un alt lucru foarte important este hota incorporabila, poate ceva la care nu multa lume se gandeste dar cu adevarat important.

Un exemplu foarte bun este hota incorporabila telescopica GM-913 de la Goldmaster, un model foarte bun de hota pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il aiba in casa. De fiecare data cand gatesti ceva si nu vrei ca toata casa iti miroasa a mancare, cu siguranta trebuie sa iti cumperi o astfel de hota. Bineinteles, depinde si de puterea fiecareia, dar acest model de la Goldmaster are 2 motoare si o putere de 190 W. Asta ar trebui sa va asigure si protejeze casa de mirosul care s-ar raspandi pe peste tot. Puterea totala a hotei GM-913 Goldmaster este de 240 W. In timp ce motorul propriu-zis are 190 W, ilumarea are 50 de W.

hota1

Iluminarea este si al doilea mare avantaj al acestei hote. Atunci cand gatesti, in special seara, lumina din bucatarie nu estet atat de puternica si poate nu bate chiar deasupra oalei sau tigaii unde gatesti, de aceea ai nevoie de o iluminare speciala care sa iti arate ceea ce trebuie sa vezi, fara probleme. Ca si dimensiuni, aceasta hota are 37.5 cm in latime, 60 de cm in lungime si 20.5 in inaltime. Filtrul este facut din aluminiu iar materialul din care este facuta hota este din inox, toate fiind materiale de calitate. Greutatea hotei este de 6.5 kg iar lungimea cablului de alimentare este de 1.25m, deci va trebui sa aveti grija la pozitionarea acesteia si probabil aveti nevoie de un cablu de extensie.

Hota se curata usor, filtrul fiind dintr-un aluminiu lavabil. Totusi, culoarea alba pe care o are o va face usor de murdarit, dar partea buna este ca nu o sa va ia foarte mult sa o si curatati. O hota este o investitie, una foarte buna, care o sa va salveze pe termen lung de foarte multe batai de cap, deci va recomand cu toata caldura modelul Goldmaster GM-913.